Agriturismo i Lucca

Casa Rosmarino

 
Casa Rosmarino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Rosmarino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne maleriske gamle gård ligger for foden af de grønne bakker tre kilometer fra Lucca bymure. I dag er den opdelt i fire lejligheder, hvoraf de to bebos fast af lokale indbyggere, og de to andre udlejes på ugebasis.

Begge udlejningslejlighederne har eget udeområde med bord, stole og parasol, så man kan indtage måltiderne i det fri, hvilket nemt lader sig gøre, da der er udgang til haven direkte fra lejlighedernes stuer.

Læs mere om Casa Rosmarino

I den frodige have, som er til fælles diposition for alle fire lejligheder, findes der et svømmebassin på 10 x 5 meter (1½ meter dybt). Til fælles brug er her også en vaskemaskine (benyttes mod betaling). I Lucca er der flere steder, hvor man kan leje en cykel. Indbyggerne i Lucca cykler nemlig gerne og ofte, og det er da også en dejlig måde at opleve landskabet på. Her er for øvrigt kun 500 meter til nærmeste restaurant og 1 km til nærmeste indkøbsmuligheder. Der er parkering i nærheden af lejlighederne.

Skjul teksten
 
 
search map