Feriebolig i Lucca

Casa Paris

 
Casa Paris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Paris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det bedste ord til at beskrive Appartamento Paris er farverig, da man mødes af et væld af farver, når man træder ind i denne toværelseslejlighed. Der er dog tænkt godt over de mange farver, hvilket gør, at disse er med til at skabe en lys og hyggelig lejlighed.

Lejligheden ligger i en af Luccas centrale gader midt i det historiske centrum. Lejlighedens navn skyldes, at billederne i stuen enten er fra Paris eller er med et fransk islæt, så her får man sit eget mini Frankrig midt i et hyggeligt italiensk bycentrum.

Læs mere om Casa Paris

Toværelseslejligheden Paris med 2/4 sovepladser (1. sal):
- Lejligheden er på ca. 45 m². Den består af en lille entre, som fører ind i en stue med to enkeltsovesofastole. Køkkenet ligger separat, men er forbundet med stuen af en åben bue. I køkkenet findes to gasblus, kombineret elektrisk ovn og mikrobølgeovn, samt køleskab med fryser. Soveværelset er med dobbeltseng, og herfra er der direkte adgang til badeværelset. Der er intet rigtigt vindue i soveværelset, men et afskærmet vindue ind mod stuen giver lidt lys.

Skjul teksten
 
 
search map