Anmeldelser af Casa Italo

 
Casa Italo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Italo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Italo

Læs personlige anmeldelser af Casa Italo som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Italo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Dorthe og familie fra Odense boede på Casa Italo i Lucca fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi havde alle tiders tur. Lucca er en pragtfuld by, med mange dejlige caféer og restaurenter. Et oplagt sted når man rejser med unge mennesker, tegneseriemuseet og butikkerne var også et hit. De 5 byer ved den Italienske Riviera skal man ikke snyde sig selv for, det er en fantastisk tur.
Meget fin lejlighed, med perfekt beliggenhed, passede perfekt Til 5 personer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Frede og hans kone fra Skebel boede på Casa Italo i Lucca fra d. 13. til d. 20. maj 2007.

Byen og området er vi glade for. Lejlighedens standard var ok, men den var alt for mørk. Info fra jeres side omkring kørselsvejledning til lejligheden manglede. Det kunne også være relevant at få at vide, at når der var antikmarked i Byen, var det ikke muligt at køre i Byen. Vi skulle rejse hjem søndag morgen, heldigvis var der en handlende der fortalte os at bilen skulle være ude fredag aften, ellers var vi først kommet af sted efter at antikmarkedet sluttede søndag

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og familie fra Silkeborg boede på Casa Italo i Lucca fra d. 12. til d. 16. september 2006.

Vi fløj til Pisa og tog bussen til Lucca. Fra endestationen var det let at finde til adressen hvor vi skulle hente nøglen til lejligheden. Lucca er en dejlig by. Man føler sig hurtigt "lokal" d a det er nemt at finde rundt. Vi tog os god tid til bare at nyde livet i byen. Det vrimler med supergode barer og spisesteder. Et par cykelture (2,50 euro pr. time) rundt om muren havde vi også.Vi tog toget til Cinque Terre en dag hvilket stærkt kan anbefales. Vi ville ikke stresse rundt og besøgte derfor kun Riomaggiore og Manarola. Turen i tog varer ca. 1,5 t. ( 4,50 euro pr. tur- skift i Viareggio). Lejligheden ligger centralt. Den er indrettet o.k men meget mørk. Den lille terasse vender ud mod husmure og vi kunne næsten ikke se himlen.Ved det ene vindue havde et par dueunger slået sig ned (genboen fodrede dem)- og de LARMEDE hver morgen TIDLIGT. Vi havde bestilt linned. Lagnerne lugtede sure og håndklæderne svarede til det vi herhjemme kalder viskestykker. Men det er jo nok standart i Italien. Vi har fået gode informationer fra jer før afrejsen, og vi fik en masse andre hos bureauet hvor vi hentede nøglen. Vi havde en rigtig god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map