Feriebolig i Lucca

Casa Giorgia

 
Casa Giorgia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giorgia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den vestlige del af Luccas historiske centrum tæt på de berømte bymure, ligger den hyggelige lejlighed Casa Giorgia. Placeringen gør den ideel til dem, der ønsker nemt at kunne nyde en dejlig spadseretur på bymuren, mens man samtidig bor tæt på alt, da lejligheden ligger tæt på såvel indkøbsmuligheder som restauranter.

Lejligheden ligger i stueetagen, men da man når den gennem en lille intern gård ligger den uforstyrret væk fra vejen. Hvis man vælger at leje cykler under sit ophold, kan disse stilles i sikkerhed i gården. Til lejligheden hører der er et lille udeområde med vaskemaskine og tørresnor. Foruden vaskemaskine er der opvaskemaskine, en lille ovn, dansk kaffemaskine, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, dvd, radio og trådløs internetforbindelse.

Læs mere om Casa Giorgia

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetagen):
- Lejligheden består af en lille entre med skrivebord, opholdsstue med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa til to personer. Soveafdelingen er adskilt fra opholdsstuen med et stort skab. Det store pæne badeværelse beklædt med gråt marmor har bruseniche.

Skjul teksten
 
 
search map