Feriebolig i Lucca

Casa del Noce

 
Casa del Noce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa del Noce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er alt, alt for sjældent at vi finder et så henrivende lille hus som dette. Det er helt tydeligt, at ejerne har skabt det til sig selv og ikke i udlejningsøjemed. Vi er midt i den lille søde landsby Castelvecchio di Compito, hvor der ikke er så meget som én butik eller restaurant, kun en håndfuld lokale indbyggere, smukke huse og flot udsigt. I yderste række mod skråningerne ligger Casa del Noce, som faktisk ligger i fire plan (med kælderen og loftet har gæsterne ikke adgang til). Landskabet skråner solidt her, så der er adgang til have både fra stueplan og fra kælderniveauet.

Ud over haven er her også en veranda (på omkring 7 x 4 meter), hvorpå du kommer ud fra stuen. Taget over den er dog så skrånende, at du ikke kan benytte den hele, med mindre du kravler, for højden til det går fra omkring 3 meter til 70 cm, Hvorom alting er, så er den et pragtfuld sted at opholde sig. I haven ved siden af huset er der et lille fritstående svømmebassin på 5½ x 3½ meter (dybde 100 cm). Det er ikke noget særligt, men det giver mulighed for en forfriskende dukket med udsigt. I haven er der desuden også bord, stole og grill.

Læs mere om Casa del Noce

Huset er udsøgt personligt indrettet med alle de kuriøse antikviteter, ejerne har samlet sammen gennem årene. Gulvene på første etage er i oldgammel terrakotta, og overalt er der gamle fritliggende bjælker i lofterne. Det skal opleves. Nogen vil ikke bryde sig om det, andre vil elske det, men der kan ikke herske diskussion om, at huset er yderst hyggeligt. Der er privat parkeringsplads ved indgangen. For restaurant og indkøb skal du omkring en kilometer væk.

Casa del Noce med 5 sovepladser
- Huset er 80 m² stor og ligger i to etager med indgang i stueplan. Du kommer ind i en stor stue med opmuret køkkenhjørne (fire gasblus, køleskab og et sjovt lille fungerende gammelt brændekomfur), sofaarrangement, pejs, badeværelse med bruser og toilet. Fra stuen er der udgang til verandaen, hvor du finder bord, stole og lænestole. Du kommer op på første etage ad en stejl trappe i træ (ikke noget for gangbesværede), og heroppe er der to små soveværelser med de fineste antikke dobbeltsenge og et soveværelse med en ditto enkeltseng.

Skjul teksten
 
 
search map