Anmeldelser af Casa Cuore

 
Casa Cuore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cuore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Cuore

Læs personlige anmeldelser af Casa Cuore som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Cuore. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed

Centralt beliggende lejlighed med gode faciliteter.
Venlig og behagelig velkomst af personalet på kontoret og skønt at blive budt velkommen i lejligjheðen med vin og kager fra lokalområdet.
Sovesofaen er dog ikke egnet som soveplads, da madrasserne er tyndslidte.
Centrifugeringen i vaskemaskinen virkede ikke optimalt.

Med temperaturer langt over 30 gr, ville det være dejligt med aircondition i lejligheden.

Anbefaling til kommende gæster

Flere gode spisesteder -vi vil særlig fremhæve restaurant "Local Food market" på via S. Paulino og restauranterne på piazza Anfi teatro.

Cykeltur på bymuren og en tur op i tårnet Torre Guinigi

Casa Cuore
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Cuore
Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hyggelig lejlighed.

Beliggenheden midt i Lucca er ideel.

Dejligt med lån af cykler , kunne godt bruge en cykelkurv og en cykelpumpe.

Irriterende med den lange afstand til bilparkeringspladser.

Casa Cuore
Rent og pænt
Beliggenhed
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels Jørgen og rejsefælle fra Aalborg Sv boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 16. til d. 20. juli 2011.

Rigtig hyggelig 1 værelses lejlighed på 1. sal lige i centrum af dejlige Lucca. Beliggenheden kan ikke være bedre, men der er ikke tale om en udsigtslejlighed. Rent og pænt med alt nødvendigt udstyr, inkl 2 cykler. Bemærk at nøgle skal afhentes hos Bureau, som ligger et par hundrede meter udenfor bymuren - det er ingen problem, men man skal blot være opmærksom herpå. Og personalet på bureauet var meget søde og behjælpsomme til at "Kick-starte" nogle dejlige dage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karen og rejsefællen fra Bjert boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 28. april til d. 4. maj 2011.

Vi havde en meget fin tur til Lucca, og lejligheden, Casa Cuore, var meget fin og velindrettet. Vi manglede blot en balkon el.lign. til at sidde lidt ude på, men det er nok ikke let at finde midt i Lucca. Til gengæld havde vi meget glæde af cyklerne.
Vi tog tog til Firenze og bus ud i Toscana. Vi kan anbefale at tage bussen fra Lucca til Pisa Lufthavn. Det er nemt at komme til busstationen, tager en time, kører gennem smukke landskaber og koster 3 euro.
Jeg har mange fine billeder, men sender et fra det indre Lucca, og et fra vores cykeltur langs floden.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og rejsefællen fra Nakskov boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 12. til d. 19. april 2010.

Tak, vi var fuldt ud tilfredse. Syntes lejligheden var utrolig veludstyret med alle ting. Vi frøs lidt og kunne ikke finde ud af, hvordan varmen fungerede, men vi frøs ikke nok til at forsøge at finde ud af det .....
Vi havde meget svært ved at finde smøgen, hvor lejligheden ligger pga manglende skilt med gadenavn og renovering af nabobygning, der pakkede alt ind i stillads og hvidt klæde, men fik hjælp i en butik.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annelise og rejsefællen fra Lyngby boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 3. til d. 7. oktober 2009.

Vi har tilbragt 5 pragtfulde dage i Lucca.
Byen er skøn at færdes i, da der ikke er nogen biler, men en masse cykler og en cykeltur på bymuren hele vejen rundt om byen med udsigt til bjergene på den ene side og byen på den anden er helt fantastisk.
Lucca er meget smuk og charmerende, fyldt med skønne piazzaer, lækre forretninger og hver aften året rundt, altså alle 365 dage, kan man kl. 19.00 lytte til Puccini i chiesa San Giovanni, to skønne sopraner og klaver, for 17 euro, kommer man næste dag igen med de gamle billetter får man rabat. Det er et nyt program hver aften!. Vi boede i Casa Cuore, en meget dejlig og meget ren lejlighed, perfekt beliggende. Til lejligheden hører 2 cykler, men pas på, stil cyklerne, hvor du hele tiden kan se dem. Vi fik den ene cykel stjålet, måtte på politistationen og anmelde det (carabinieri´en talte ikke engelsk! heldigvis taler jeg italiensk), og havde en diskussion med det lokale bureau Abitare om erstatning af cyklen. Vi endte med at skulle betale det halve af cyklens værdi!. Dette ødelagde dog ikke en pragtfuld ferie i Lucca.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Inge og Carsten fra Esbjerg boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 21. til d. 28. juli 2008.

Vi synes helt klart vi har haft en go ferie. Byen er meget hyggelig, og levede helt klart op til vore forventninger. Der er rigtig mange gode tøj, sko og ure forretninger, med masser af mærke og mode varer. Og også med ting som var til at betale. Lejligheden, var lille, men i perfekt stand. Så den leved fuldt op til forventningerne.

Restauranterne, som vi brugte flittigt, var også gode. Der fantes dog også nittere, men et godt tip, kan være. Tjek vinkortet, har de et vel assorteret vinkort, er maden som regel også god. Og gode vine er billigere på restaurant dernede, end her hjemme. Eks. en Barolo til 40 euro, det får man nok ikke her hjemme, og den var go. En af pigerne i Abitare havde en restaurant, kan desværre ikke huske navnet, den var virkelig go [den hedder "Tosca"].

Vi valgte bilen derned, det kan ikke anbefales, flyv til Pisa og tag bussen. Brugte 5000. kr på bensin og overnatninger. Det kan man let få 2 flybilletter for. Også er det meget besværligt med bagagen ved ankomst og afrejse, da det jo næsten er umuligt at få bilen med indenfor muren. Det var meget besværligt.

7 dage i Lucca er måske også i overkanten, så skal man som vi tage på et par ture, var i Pisa, hvilket gjorde at vi blev endnu mere glade for Lucca.
Udover tårnet og katedralen, har Pisa ikke noget ud over, alt for høje priser, og irriterende gadesælgere. Dem ser man ikke i Lucca, hvor priserne også er meget mere rimelige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Arne og Else Marie fra Give boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 12. til d. 19. april 2008.

Vi har boet i Casa Cuore (en etværelses lejlighed) i centrum af det gamle Lucca (inden for bymuren) i en forårsuge med blandet vejr.
Vi fik en meget fin modtagelse i det lokale bureau med mange nyttige oplysninger (tegnet ind på et udmærket kort) – på glimrende engelsk - om parkering, indkøb, transport, forplejning, seværdigheder m.m. Dem benyttede vi os flittigt af.
Lejligheden var nyrenoveret, indeholdt alt, hvad vi kunne ønske os (til 2), var yderst hyggelig med varme farver og i det hele taget meget charmerende. Vi blev modtaget med velkomsthilsen, vin, vand og kager – og blomster (kunstige) på bordet. Lejligheden kunne opvarmes (termostatstyret) til en fornuftig pris. Alt var bare i orden.
Et meget fint udgangspunkt for ture i Lucca - forstærket ved, at der også var stillet et par rigtig gode cykler til rådighed. Lucca er lige så charmerende, som det beskrives f. eks. i ”Turen går til Toscana. Byen er også et fint udgangspunkt for ture til f. eks. Pisa, Volterra og Firenze. De offentlige transportmidler fungerer fortrinligt og præcist. Husk at bestille billetter til Uffizi i Firenze, hvis du vil undgå timers ”køtid”. Marmorbruddene i Carrara er også et besøg værd.
Kontakten med in-italia har været via nettet og har fungeret optimalt. Som det fremgår, har vi haft en dejlig uge i Lucca, og vi siger tak for samarbejdet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map