Feriebolig i Lucca

Casa Cuore

 
Casa Cuore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cuore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I hjertet af Lucca ligger lejligheden Casa Cuore. Vi befinder os med andre ord ganske tæt på alle butikkerne på byens hovedstrøg Via Fillungo, det berømte tårn Torre Guinigi og mange af Luccas andre små hyggelige gader og pladser med flere spisesteder og caféer.

Komfort og cykler til rådighed

Casa Cuore er for kort tid siden blevet renoveret og fremstår derfor rigtig flot og moderniseret. Ejeren af lejligheden har gjort en dyd ud af at indrette den, og man vil således heller ikke komme til at savne noget, hvis man bor her. Der er sågar blevet indkøbt to cykler, som gæsterne i Casa Cuore kan benytte sig af.

Læs mere om Casa Cuore

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. sal)
- Lejligheden består af opholdsstue med spiseafdeling, fjernsyn og sovesofa (120 cm) til en person, soveafdeling med dobbeltseng og endnu et fjernsyn samt et meget veludstyret køkkenhjørne med 4 gasblus, mikroovn, køleskab/fryser, kaffemaskine og vaskemaskine. Det pæne badeværelse har bruseniche.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Cuore

Læs personlige anmeldelser af Casa Cuore som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Cuore. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Cuore

God beliggenhed

Centralt beliggende lejlighed med gode faciliteter.
Venlig og behagelig velkomst af personalet på kontoret og skønt at blive budt velkommen i lejligjheðen med vin og kager fra lokalområdet.
Sovesofaen er dog ikke egnet som soveplads, da madrasserne er tyndslidte.
Centrifugeringen i vaskemaskinen virkede ikke optimalt.

Med temperaturer langt over 30 gr, ville det være dejligt med aircondition i lejligheden.

Læs mere

Hyggelig lejlighed.

Beliggenheden midt i Lucca er ideel.

Dejligt med lån af cykler , kunne godt bruge en cykelkurv og en cykelpumpe.

Irriterende med den lange afstand til bilparkeringspladser.

Læs mere

Niels Jørgen og rejsefælle fra Aalborg Sv boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 16. til d. 20. juli 2011.

Rigtig hyggelig 1 værelses lejlighed på 1. sal lige i centrum af dejlige Lucca. Beliggenheden kan ikke være bedre, men der er ikke tale om en udsigtslejlighed. Rent og pænt med alt nødvendigt udstyr, inkl 2 cykler. Bemærk at nøgle skal afhentes hos Bureau, som ligger et par hundrede meter udenfor bymuren - det er ingen problem, men man skal blot være opmærksom herpå. Og personalet på bureauet var meget søde og behjælpsomme til at "Kick-starte" nogle dejlige dage.

Læs mere

Karen og rejsefællen fra Bjert boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 28. april til d. 4. maj 2011.

Vi havde en meget fin tur til Lucca, og lejligheden, Casa Cuore, var meget fin og velindrettet. Vi manglede blot en balkon el.lign. til at sidde lidt ude på, men det er nok ikke let at finde midt i Lucca. Til gengæld havde vi meget glæde af cyklerne.
Vi tog tog til Firenze og bus ud i Toscana. Vi kan anbefale at tage bussen fra Lucca til Pisa Lufthavn. Det er nemt at komme til busstationen, tager en time, kører gennem smukke landskaber og koster 3 euro.
Jeg har mange fine billeder, men sender et fra det indre Lucca, og et fra vores cykeltur langs floden.

Læs mere

Lone og rejsefællen fra Nakskov boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 12. til d. 19. april 2010.

Tak, vi var fuldt ud tilfredse. Syntes lejligheden var utrolig veludstyret med alle ting. Vi frøs lidt og kunne ikke finde ud af, hvordan varmen fungerede, men vi frøs ikke nok til at forsøge at finde ud af det .....
Vi havde meget svært ved at finde smøgen, hvor lejligheden ligger pga manglende skilt med gadenavn og renovering af nabobygning, der pakkede alt ind i stillads og hvidt klæde, men fik hjælp i en butik.

Læs mere

Annelise og rejsefællen fra Lyngby boede på Casa Cuore i Lucca fra d. 3. til d. 7. oktober 2009.

Vi har tilbragt 5 pragtfulde dage i Lucca.
Byen er skøn at færdes i, da der ikke er nogen biler, men en masse cykler og en cykeltur på bymuren hele vejen rundt om byen med udsigt til bjergene på den ene side og byen på den anden er helt fantastisk.
Lucca er meget smuk og charmerende, fyldt med skønne piazzaer, lækre forretninger og hver aften året rundt, altså alle 365 dage, kan man kl. 19.00 lytte til Puccini i chiesa San Giovanni, to skønne sopraner og klaver, for 17 euro, kommer man næste dag igen med de gamle billetter får man rabat. Det er et nyt program hver aften!. Vi boede i Casa Cuore, en meget dejlig og meget ren lejlighed, perfekt beliggende. Til lejligheden hører 2 cykler, men pas på, stil cyklerne, hvor du hele tiden kan se dem. Vi fik den ene cykel stjålet, måtte på politistationen og anmelde det (carabinieri´en talte ikke engelsk! heldigvis taler jeg italiensk), og havde en diskussion med det lokale bureau Abitare om erstatning af cyklen. Vi endte med at skulle betale det halve af cyklens værdi!. Dette ødelagde dog ikke en pragtfuld ferie i Lucca.

Læs mere
 
search map