Anmeldelser af Casa Colle Celestino

 
Casa Colle Celestino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Colle Celestino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Colle Celestino

Læs personlige anmeldelser af Casa Colle Celestino som ligger i Lucca. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Colle Celestino. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Hanne og rejsefælle fra Vejen boede på Casa Colle Celestino i Lucca fra d. 15. til d. 29. september 2007.

Vores tur til Italien var utrolig skøn. Lucca er en meget dejlig by, vi brugte den som handelsby og her fås den beste frisklavede pasta i hele Italien:-)

Huset vi havde lejet var et dejligt hus. Beliggenheden i Capannori er ret central i forhold til både Siena, Firenze, Volterra m.m. Den eneste negative bemærkning må være at, hundene i nabolaget var ret støjende ofte hele dagen og at dyner skal medbringes hjemmefra.

Men en virkelig god tur som meget varmt anbefales til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karen og hendes familie fra Slangerup boede på Casa Colle Celestino i Lucca fra d. 17. til d. 24. juni 2006.

Vi havde en dejlig uge i lucca og omegn, huset var dejligt der var rent og fint, udlejerne var venlige, fruen var englændere, så der var ingen sprogproblemer, vi fik lidt informationer om torvedag i lucca og andre nyttige ting. Vi havde ingen problemer med at finde hvor de boede, så de fulgte os op til huset,det havde været svært at finde uden hjælp. Swimmingpoolen var også fin, den sidste del af vejen de 400 meter var ikke til små lave biler, ellers var vejene fine i området. Det var muligt at handle lidt i den lille by ved huset, frisk morgenbrød og sådan. Det tog ingen tid at køre til Pisa, til Firenze tog det en times tid, og trafikken var ofte tæt med kødannelser. Vi havde en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Line og familie fra Hvidovre boede på Casa Colle Celestino i Lucca fra d. 11. til d. 18. juni 2005.

Det har været en fin tur. Eneste malurt var en øjenbetændelse, som efter alt at dømme kommer fra swimmingpoolen. Dernæst fik far og ældste søn lidt influenza, men det kan in-italia ikke holdes ansvarlige for, idet det var noget yngste søn havde taget med fra Danmark. På trods af det lykkedes det med smertestillende medicin at få en fortræffelig ferie.
Vi vil helt givet benytte In-italia en anden gang - i særdeleshed fordi vi også har prøvet andre internetfirmaer, der ikke levede op til forventningerne. Det gjorde i.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map