Villa i Lucca

Casa Colle Celestino

 
Casa Colle Celestino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Colle Celestino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nydeligt hus, som for nyligt er blevet restaureret, beliggende i stille omgivelser med udsigt over olivenlunde og skove i bakkerne syd for Lucca. Der er ca. 1 km til nærmeste indkøbsmuligheder og 1,5 km til den nærmeste restaurant.

Stedet er ideelt for dem, der nyder promenader i det grønne, og som ønsker at besøge de mest kendte seværdigheder i Toscana. Der er kun 13 km til Lucca, 29 km til Pisa og 73 km til Firenze. Det er også muligt at køre til havet på relativt kort tid, da Versilias sandstrande ligger ca. 35 km herfra.

Læs mere om Casa Colle Celestino

Ved huset er der svømmebassin (4 x 8 meter og 1,4 meter dybt) til gæsternes private brug. Der findes desuden møbleret udendørs terrasse med grill. Husejeren bor i nærheden og producerer vin og olivenolie, som kan købes af ham. Bemærk, at de sidste 400 meter der fører hen til huset køres ad en grusvej, der passerer gennem en lavvandet bæk, så vi ikke kan anbefale udlejning af huset til dem, der har tænkt sig at ankomme i sportsvogn.

Hus med 6 sovepladser:
Huset er fordelt på to etager og er pænt møbleret.
- I stueetagen findes der stor opholdsstue med pejs, spisebord, dobbeltsovesofa og fjernsyn samt køkken udstyret med ovn, fryser og opvaskemaskine. På denne etage findes der også badeværelse med toilet og bruser.
- På første sal, som man har adgang til gennem en udendørs trappe, findes soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Soveværelserne er tilsluttet stueetagen gennem samtaleanlæg.
Huset råder desuden over adskilt vaskerum med vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map