Feriebolig i Lucca

Casa Cesare

 
Casa Cesare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cesare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I et prægtigt palæ midt mellem den pulserende shoppinggade Via Filalungo og kirkerne San Michele og San Frediano finder vi lejligheden Casa Cesare på første etage. Her er man virkelig tæt på alt det, man kommer til Lucca for at se, og den lyse lejlighed er velmøbleret (til dels med antikviteter). Vi gør opmærksom på, at såvel lejligheden som ejendommen skal "behandles forsigtigt", at man skal sørge for omhyggeligt at lukke porten, når man forlader bygningen, og at dette ikke er et sted for andre end dem, der forstår at værdsætte smukke gamle skrøbelige omgivelser og udvise den rette respekt.

Toværelseslejlighed med 3 sovepladser:
Man går ind gennem en smuk loggia og op ad trapperne, før man kommer ind i den dejlige "egoistlejlighed" på ca. 50 m². Lejligheden består af forstue med køkkenhjørne (udstyret med komfur, ovn og køleskab/fryser), stue med spisebord og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet.

Læs mere om Casa Cesare

Skjul teksten
 
 
search map