Villa i Lucca

Casa Cerbiatto

 
Casa Cerbiatto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cerbiatto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette er virkelig huset for dem, der ønsker sig ophøjet ro og fred i naturskønne omgivelser. Vi befinder os ret højt oppe på en bakke 430 meter over havets overflade. Dette gør, at aircondition er fuldkommen unødvendigt. Det lille hus er for nylig blevet istandsat og er nu en sød lille feriebolig i bjergstil med møbler af god gedigen kvalitet i træ.

Fred og ro og en skøn udsigt

Alt er meget flot holdt her, og det gælder i højeste grad også udenfor. Der er en grill ved huset, og få skridt herfra oven for huset ligger poolen på 8 x 4½ meter (150 cm dybt), hvorfra du har den mest fantastiske udsigt over skovene, bakkerne og helt til havet: Du kan skimte byer som Pisa og Livorno, ja på klare dage endog Castiglioncello! Tæt på poolen er der et stort træbord med bænke. Vi er 1½ km fra Fiano, hvor der er bar, lille købmand og en restaurant af den slags, hvor man betaler ganske lidt men spiser rigtig godt. De sidste 150 meter går ad grusvej.

Læs mere om Casa Cerbiatto

Treværelseshus Casa Cerbiatto med 4 sovepladser
- Husets 70 m² ligger i to plan. I stueetagen finder du stue med fjernsyn og dvd-afspiller og køkkenhjørne (tre gasblus og køleskab med frostboks). På første etage er der et soveværelse med køjeseng (af god kvalitet), et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Cerbiatto

Læs personlige anmeldelser af Casa Cerbiatto som ligger i Lucca. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Cerbiatto. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Uforstyrret idyl

Vi har haft en fantastisk uge i casa cerbiatto. Skøn og aldeles uforstyrret beliggenhed. Lækker pool og hus med alle fornødenheder. Meget hjælpsomt værtspar. Bestemt noget vi gerne gentager, specielt nu hvor vi kender vejen frem til huset. Første opstigning kræver tålmodighed og nerver af stål.

Læs mere

Emil og familien fra Roslilde boede på Casa Cerbiatto i Lucca fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi har haft en dejlig tur til Casa Cerbiatto. Huset ligger som beskrevet helt for sig selv på bjerget og det er en smuk tur gennem skoven til huset - lige som beskrevet. Udsigten fra svimmingpool-området er fantastisk! Kun ærgerligt at der ikke er sol om aftenen, men kan jo ikke få det hele… Selve huset er rigtig pænt men spartansk indrettet og i det hele taget bliver der passet godt på både hus og omgivelser. Eneste anke er at ejerne fjerner alle ”left-overs” fra andre besøgende, således at der ikke engang er lidt krydderier el. lign i huset, når man ankommer. Til gengæld var der et lillebitte supermarked inde bag restauranten i byen som ”altid” har åbent. Hvis ikke ejerne havde fortalt at man bare skulle gå ind i restauranten og spørge efter det, havde vi aldrig fundet det.

Lucca er en rigtig dejlig by som bestemt er et besøg, eller 3, værd.

Læs mere

Susan og familie fra København boede på Casa Cerbiatto i Lucca fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi har været meget begejstret for at bo i de ferieboliger, som vi har lejet gennem jer. Huset i Lucca var fantastisk, at køre op ad bjerget og komme frem til huset gennem skoven, var helt specielt. Et hus for dem der ønsker en meget stille ferie i fred og ro. Supermarkedet var lukket og det er måske en god ide at fremhæve. Der var ingenting i nærheden. Der kommer ingen poolmand i løbet af ugen som jeg havde fået at vide. Skønt hus og smukke omgivelser.

Læs mere
 
search map