Villa i Lucca

Casa Cerbiatto

 
Casa Cerbiatto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Cerbiatto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette er virkelig huset for dem, der ønsker sig ophøjet ro og fred i naturskønne omgivelser. Vi befinder os ret højt oppe på en bakke 430 meter over havets overflade. Dette gør, at aircondition er fuldkommen unødvendigt. Det lille hus er for nylig blevet istandsat og er nu en sød lille feriebolig i bjergstil med møbler af god gedigen kvalitet i træ.

Fred og ro og en skøn udsigt

Alt er meget flot holdt her, og det gælder i højeste grad også udenfor. Der er en grill ved huset, og få skridt herfra oven for huset ligger poolen på 8 x 4½ meter (150 cm dybt), hvorfra du har den mest fantastiske udsigt over skovene, bakkerne og helt til havet: Du kan skimte byer som Pisa og Livorno, ja på klare dage endog Castiglioncello! Tæt på poolen er der et stort træbord med bænke. Vi er 1½ km fra Fiano, hvor der er bar, lille købmand og en restaurant af den slags, hvor man betaler ganske lidt men spiser rigtig godt. De sidste 150 meter går ad grusvej.

Læs mere om Casa Cerbiatto

Treværelseshus Casa Cerbiatto med 4 sovepladser
- Husets 70 m² ligger i to plan. I stueetagen finder du stue med fjernsyn og dvd-afspiller og køkkenhjørne (tre gasblus og køleskab med frostboks). På første etage er der et soveværelse med køjeseng (af god kvalitet), et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Le Ferrette

Montecatini Terme, Toscana

Casa Nido

Celle dei Puccini, Toscana

Villa Il Sole

Camaiore, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map