Feriebolig i Lucca

Casa Aba

 
Casa Aba er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Aba er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en rolig lille gade i Luccas centrum, kun 50 meter fra de på samme tid imponerende og hyggelige volde, ligger lejligheden Casa Aba på første etage af en bygning fra femtenhundredetallet, som i høj grad er gennemsyret af historie og patina.

Kvaliteten af lejligheden er uden diskussion over gennemsnittet såvel i Lucca som generelt. Stuen har fire meter til loftet, møblementet er af en konstant og god kvalitet, og alt er særdeles velholdt. Lejligheden har desuden aircondition.

Læs mere om Casa Aba

Treværelseslejligheden Casa Aba med 4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første etage og består af entré, stor stue med åbent køkken (helt nyindrettet med fem gasblus, ovn, ganske stort køleskab med frostboks og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse (bruser, bidét og toilet), soveværelse med to enkeltsenge, endnu et badeværelse (badekar, bidét og toilet) samt et lille rum med vaskemaskine, og tørresnor uden for vinduet.

Skjul teksten
 
 
search map