Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Find og book dit Bed & Breakfast i Lucca her på siden og glæd dig til en ferie i en af Toscanas smukkeste byer, som helt uforståeligt er ukendt for mange. Bag de velbevarede bymure gemmer sig en ægte kulturhistorisk perle, hvor du kan udforske spændende seværdigheder og nyde en hyggelig, intim atmosfære.

Tættere på det lokale liv

En ferie på et Bed & Breakfast i Lucca er en chance for at bo centralt og ofte i unikke bygninger, samtidig med at denne form for feriebolig giver en mere naturlig kontakt til de lokale. Det gælder ikke mindst fordi værterne i mange tilfælde selv bor på stedet og hellere end gerne giver dig tips til de mest interessante seværdigheder, og for eksempel til hvor du finder de bedste steder at udforske det lokale køkkens herligheder.

Gå på opdagelse i Lucca

Det er oplagt at starte din ferie i Lucca med at gå eller cykle en tur rundt på byens oprindelige fæstningsvolde. Hvor bymurene tidligere primært skulle beskytte byens borgere mod angreb udefra, er de nu til dags med anlagte stier populære mål for gå- og cykelture rundt om den gamle by. Faktisk er det slet ikke tilladt at køre rundt i bil indenfor bymurene i Lucca.

Det er nu også mest naturligt at suge de mange indtryk til sig i roligt gå-tempo. Du kan ikke undgå at mærke historiens vingesus, når du begiver dig rundt i de smalle, snørklede gader, sætter dig på et af de flotte torve eller træder indenfor i katedralen og de andre gamle bygningsværker. Har du energien til det, kan en tur op i et af byens tårne anbefales. Herfra er der en betagende udsigt over Lucca og det omkringliggende landskab.

Udover udforskning af det historiske Lucca er der naturligvis også rig lejlighed til blot at slå sig ned på en fortovscaféer og herfra betragte byens liv. På Luccas pladser afholdes der desuden jævnligt livlige markeder og om sommeren udendørskoncerter.

>>> Se her alle ferieboliger og hoteller i Lucca

En base for oplevelsesrige udflugter

At bo i gåafstand til de meste kan være en stor fordel, men du kan naturligvis også vælge et Bed & Breakfast, som ligger i lidt mere landlige omgivelser, hvis du ønsker mere fri luft og stille idyl i din ferie. Det er desuden ikke kun indenfor bymurene, at der er interessante seværdigheder. Området omkring Lucca er således berømt for de mange villaer, der fra det 14. til 18. århundrede blev opført som sommerhuse for rigmænd.

Når du bor på Bed & Breakfast i Lucca, har du ikke blot en god base for at udforske middelalderbyen, men også resten af regionen. Der er således kun omkring en times kørsel til de mange seværdigheder i Toscanas hovedstad Firenze, ligesom også Siena og ikke mindst nærliggende Pisa er oplagte mål for dagsudflugter.

Trænger du til en afkølende dukkert, er det azurblå og indbydende Liguriske Hav ikke mere end en halv time væk.

Brug søgefeltet øverst på denne side til at se det aktuelle udvalg af Bed & Breakfast i Lucca og resten af Italien. Har du brug for hjælp eller spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi er specialister i Italien.

>>> Læs info om kør-selv-ferie i Toscana

 
search map