Hotel i Lucca

B&B Santa Chiara

 
B&B Santa Chiara er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Santa Chiara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os midt i Luccas historiske centrum, og sjældent er historien så nærværende som netop her lige over for Villa Bottinis store haver, der nu om stunder er offentlig park. Sådan var det ikke for tohundrede år siden, da Napoleons søster Elisa Baiocchi havde sin bolig i villaen, som for øvrigt i dag benyttes til koncerter og andre kulturelle arrangementer.

Charme alle vegne

B&B Santa Chiara ligger i en malerisk gammel bygning, der såvel udvendigt som inden døre er fuld af charme. Her er kun fem værelser, som alle er nydeligt møblerede og udstyret med eget badeværelse/toilet med hårtørrer, minibar, sikkerhedsboks og aircondition.
NB. I standardværelset er det ikke muligt at være flere end to personer, i superiorværelserne er det muligt at tilføje én opredning, mens der i suiteværelset kan tilføjes to opredninger.

Læs mere om B&B Santa Chiara

Morgenmaden under åben himmel

Morgenmaden, som er inkluderet i prisen, serveres når vejret tillader det ude i husets lille gård. Man skal ikke regne med at kunne parkere alt for tæt herpå, da parkeringsmulighederne i det historiske centrum er begrænsede og altid mod betaling. For gratis parkering skal man uden for bymurene (ca. 500 meter).

Værelserne på B&B Santa Chiara

Dobbeltværelse (standard)

det ene standardværelse er indrettet som superiorværelserne, men er noget mindre, hvorfor det ikke er muligt at tilføje opredning.

Dobbeltværelse (superior)

de tre superiorværelser har dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Det er muligt at tilføje én opredning.

Dobbeltværelse (suite)

der findes kun ét suiteværelse. Det rummelige værelse ligger på første etage og består af lille opholdsrum, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Værelset har en lille balkon, og er desuden udstyret med satellitfjernsyn. Det er muligt at tilføje en opredning.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Santa Chiara

Læs personlige anmeldelser af B&B Santa Chiara som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Santa Chiara. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra B&B Santa Chiara

Hyggeligt B & B

Vi boede 2 dage på B&B Santa Chiara.

Det var et hyggeligt b&b lå perfekt i centrum af den gamle del af Lucca. Vi havde et fint værelse, med en lille balkon, så det var dejligt. Venlig receptionist som gav nogle gode tips, og dejlig morgenmad i den lille gård nedenfor vores værelse.

Læs mere

meget, meget hyggeligt

B&B Santa Chiara byder på et stille og roligt område og atmosfære. Vores værelse lå øverst (ej elevator). Værelset var meget hyggeligt og der manglede intet. Selv køleskab var der, hvilket var dejligt eftersom hotellet ikke har servering. Morgenmaden indtager man rundt om hjørnet og ind af døren til en lille udendørs gård. Her var der rigeligt at vælge mellem og der var en meget venlig stemning og god kaffe.

Læs mere

Bedømmelse af B&B Santa Chiara

5 dage på det lille fine B & B Santa Chiara , som ligger fint i Lucca og giver gode muligheder for at komme rundt i hele byen. Vi var i byen for at nyde en koncert på Lucca sommerfestival, som helt levede op til forventningerne.
Santa Chiara kan helt bestemt anbefales.

Læs mere

Bedømmelse af B&B Santa Chiara

Læs mere

Hyggeligt B&B

Dejligt B&B med venlig betjening - eneste minus var en meget støjende aircondition og TV'et kom aldrig til at virke.

Læs mere

Kurt og Kirsten fra Danmark boede på B & B Santa Chiara i Lucca fra d. 8. til d. 13. oktober 2012.

Ikke mindst takket være IN-Italias kompetente og omsorgsfulde personale blev vores sensommerrejse til Pisa og Lucca er rigtig dejlig oplevelse. Lucca, hvor vi opholdt os i 5 dage, er en pragtfuld by. Masser af historie, nem at finde rundt i, god at bruge som udgangspunkt for ture til de omkringliggende byen og masser af lækre butikker og gode spisesteder.
Turens store oplevelse var B& B Santa Chiara. Et gennemrestaureret byhus fra det 16 00 århundrede beliggende i et stille og roligt kvarter tæt på mange af de historiske seværdigheder. Vi har rejst i mange år i Italien, men aldrig oplevet, at der på vores værelse var en dyne. Den fik vi brug for, da det var koldt om natten. Vi nød også håndklædevarmeren på det store badeværelse og det overdådige morgenmad med op til flere slags tærter. Stedet kan varmt anbefales for dem, der vil noget andet end traditionelle hoteller.
Afstandene er små i området ( 3 kvarter til Firenze) og busserne kører til tiden. Komponisten Puccini fylder meget i det område. Han er født i byen, hans barndomshjem i Lucca er i dag et museum og på en halv time kan man med bus for 3 EU køre til Torre del Lago, hvor han sammen med sin familie ligger begravet i en pragtfuld gammel villa. Han boede de sidste mange år i denne villa - som i dag er et spændende museum - og det var også der, han komponerede nogle af sine mest berømte værker. Byen er meget idyllisk beliggende ved den pragtfulde sø, hvor man kan komme ud og sejle. Det er også der, der hvert år afholdes Puccinifestival.

Læs mere
 
search map