Anmeldelser af B & B Don Chisciotte

 
B & B Don Chisciotte er ikke tilgængelig i øjeblikket
B & B Don Chisciotte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B & B Don Chisciotte

Læs personlige anmeldelser af B & B Don Chisciotte som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B & B Don Chisciotte. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jan-Erik og rejsefæller fra Vanløse boede på B & B Don Chisciotte i Lucca fra d. 11. til d. 14. september 2006.

Tak for Jeres henvendelse. Ja turen gik særdeles godt, men det er da rart man lige kan skrive sine kommentarer om det man oplevede. Italienerne er nu et sjovt folkefærd. For første gang skulle vi vente i over to timer for at få vores lejede bil i Firenze lufthavn, og det selv om prisen er den dyreste i europa. Og så var den beskidt og fuld af buler. Men ok. Alt gik godt. Lucca er en vidunderlig by, og deres hospitalsvæsen fungerer godt, da vores venner havde brug for hjælp en af dagene. Det var super service. B & B Don Chisciotte var ok, og fungerede godt til prisen, men man kunne godt fortælle at morgenmaden der indgår i prisen her består i en kop the og en sukkercroissant og intet andet. Vil dog sige at ejerne var søde og gav god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Marianne og Helge fra Hvidovre boede på B & B Don Chisciotte i Lucca fra d. 1. til d. 15. september 2005.

Dette behøver I ikke at lægge under rejseoplevelser, da det måske ikke er så flatterende. Men jeg tager det i den rækkefølge I spørger:

Har I været glade for byen og området?
Ja, afgjort! Lucca er en skøn middelalderby, og selv om vi var der under en hedebølge den første uge, kunne vi gå i skygge og nogenlunde svalt mellem de smalle gyder, som gav dække for den brændende sol. Byen i sig selv er meget interessant og spændende og også fuld af indkøbsmuligheder. En rigtig god ide var, at vi lejede et par cykler og kørte en tur rundt på muren, der omkransede byen. Et smukt skue at se både indenfor og udenfor muren.Og også dejligt at man kan gå uden al den trafik, der normalt er i italienske byer. Byen ligger også perfekt for ture ud i området. Der er et vidt forgrenet net til Firenze, Pisa, og andre kulturområder. Vi tog et tog til Pistoia og besøgte den Zoologiske have, der ligger der. Den ligger helt vidunderligt op ad bjerget, og med alle mulige dyr. Elefanterne havde desværre ikke så meget plads, men tigrene havde næsten en hel skov at boltre sig på. Der findes simpelthen dyr fra alle verdenshjørner. Flot og interessant.Vi tog også et tog til Bagni Di
Lucca. En lille bjerglandsby. Også en god oplevelse. Men Pisa skal helst nåes med bussen. Alene at køre ind ind til byen gennem bjerglandskabet, til det flader ud, og man kører gennem en mange kilometer lang allé af grønne vejtræer og pludselig ser Pisa med det skæve tårn ragende op i den flade dal. Fanatstisk flot skue.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Desværre nej! Nu ved jeg ikke, om jeg har læst og opfattet jeres informationer korrekt, eller jeg måske også har noget skyld i, at vi ikke følte os hjemme. Men jeg opfatter normalt, at Bed and Breakfast er et sted, hvor ejeren selv er til stede, og man kan få en vekselvirkning og komme lidt tættere på hinanden end på et hotel. Det har jeg i hvert fald oplevet andre steder. Men ejerne boede slet ikke på pensionen, men i en hel anden by. Der står godt nok i jeres omtale, at pigerne bor i Viareggio, men jeg troede også, de passede pensionen samtidig. Nu kom vi også skævt ind på dem fra starten. Der stod på vores voucher, at vi kunne komme ind fra kl. 18.30. Vi kom til pensionen klokken fire om eftermiddagen, og jeg troede, vi kunne få lov at stille vore kufferter fra os, mens vi gik i byen og tog noget mad. Der var en dørhammer, hvor der stod, at man skulle banke hårdt. Det gjorde vi så, og nogle sure naboer kom og sagde, der ikke kom nogen før 18.30. De havde åbenbart før været ude for, at folk bankede på hammeren. Gudskelov fandtes der en bar lige på den anden side af gaden, og vi tog over og spurgte, om vi kunne få lov at stille vore kufferter der. Det kunne vi, og vi var lykkelige. De
mennesker på baren var så ovenud venlige og gæstfrie. Konen ringede efter sin søn, der kunne engelsk. Han kom kørende fra Lucca og de lavede mad til os. Det blev en rigtig, rigtig dejlig oplevelse i de 33 graders varme, der var den dag. Vi fik nogle rigtig gode venner på den konto. Det blev selvfølgelig også vores stamcafe. 18.30 gik vi så tilbage med vores kufferter, men stadig ingen værter.Min mobiltelefon virkede desværre ikke på de italienske numre, så jeg måtte igen ulejlige i baren. De ringede så til værterne, som stillede klokken 19. Vi var da godt trætte og sure. Det var svært at skjule, selvom vi dog stadig var civiliserede og ikke ubehagelige. I de følgende 14 dage så vi dem 5 gange i det hele, omkring kl. 18.30. De virkede overhovedet ikke interesserede i deres gæster. Ellers havde vi mest kontakt med rengøringsdamen. Morgenmaden skulle indtages på en bar, der lå 150 meter længere nede ad landevejen, og der skulle vi gå i vejsiden med fare for liv og lemmer, fordi bilerne susede som lyn og torden forbi os. Og lastbilernes slipstrøm rev i os. Vi er jo trods alt hhv. 65 og 68 år. Ydermere var baren lukket hver tirsdag, så der måtte vi klare os selv med morgenmad. Men sengene var gode, og værelset okay. Det var også lækkert, at busstoppestedet lå lige foran pensionen. Det benyttede vi os rigtig meget af.

Har I tips til de næstkommende?
Ja, det skulle lige være, at man skulle ofre lidt flere penge og indlogere sig et andet sted.

Har I ellers kommentarer om bolig, området. de lokale eller os?
Ja, vi tog også et par dage til Firenze på Hotel Cimabue. Det var en dejlig oplevelse ovenpå ligegyldigheden fra de unge damer i Don Chiciotte. Utrolig venlig modtagelse. Oplysninger om byen. Ja, næsten en indførelse, så man vidste, hvad man skulle se, og hvad man kunne tage i anden række. (Det var selvfølgelig en umulighed at se Firenze på to dage) Vi følte os virkelig hjemme, og et flot, flot værelse med kalkmalerier i loftet, så man næsten syntes, det var synd at lægge sig til at sove. Men man var alligevel så udkørt, at man næsten besvimede med det samme. Fantastisk gode senge og lækkert morgenbord.
Vi overnattede også i Bologna i Palazzo Lanzia, Via Marconi 28. Det var en udsøgt luksusoplevelse. Alene udsigten var til fem kikkerter. Utroligt at se Bologna til alle sider i den højde. Ejeren utrolig sød og hjælpsom. Kom om aftenen og tilbød os en stor flaske iskoldt vand. Og alt på værelset og badet var splinternyt og luksuøst. Herligt! (Selv bøjlerne i skabet var betrukket med fløjl) Og morgenmaden fås ikke bedre. Der var en husbestyrerinde, eller hvad hun var, der sørgede for at vi havde nok af alt og havde kaffe nok. Vi var helt kede af, at vi skulle afsted.

Jeg vil sige, at selv om jeg havde en dårlig oplevelse med Don Chiciotte, vil jeg dog stadig tage afsted med In-Italia. For jeg har haft mange gode rejser og oplevelser med jer, og normalt, når jeg tager på Bed and Breakfast hos jer, kommer jeg i kontakt med indehaverne og får en masse hyggelig snak og informationer. Vores ophold i Firenze og i Bologna var perfekt, og 2002 i Rom står stadig klart i erindringen. Jeg fik da også nogle gode venner i "Fermata Bar" overfor pensionen i Lucca. Nu må jeg så sige, at pigerne på Don Chiciotte tilbød mig en decord på den sidste dag, da vi rejste den 14. september i stedet for den 15. september. Der venter jeg så nu på, at de holder det og sætter pengene ind på mit bankkontonummer, som jeg har sendt til dem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Knud og rejsefælle fra Svendborg boede på B & B Don Chisciotte i Lucca fra d. 12. til d. 16. juli 2005.

Vi har haft alle tiders tur, og jeg kan glæde jer med, at de 3 steder hvor vi havde bestilt overnatning gennem jer var helt OK.

Jeres beskrivelse af stederne passede faktisk 100%, og vi synes det er dejligt, at man kan stole på det man læser, da papir jo kan være "meget taknemmeligt".

Jeres kørselsbeksrivelse til Lucca var ligeledes helt fin, men beskrivelsen til Villa Magione er helt håbløs, ja selv en adspurgt lokal kunne ikke tolke det foreviste kort fra jer, så her skal nok forbedres lidt.
Kørselsbeskrivelsen til Limone er egentlig korrekt, blot skal der tilføjes, at hotellet ligger ud til hovedvejen. (Når man kommer syd fra vil det i særdeleshed være en vigtig information).
Men alt i alt er vi særdeles tilfredse, og regner med at benytte jer næste gang vi tager til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og Lars fra Hedensted boede på B & B Don Chisciotte i Lucca fra d. 10. til d. 20. juli 2005.

Efter 10 fantastiske dage i Toscana med basis i Lucca, vil vi stærkt anbefale andre det samme.

Vi boede i et lille pensionat B&B Don Chisciotte. Værelset var stort og lyst med nye møbler og et dejligt badeværelse. Vor værtinder Veronica og Federica var rigtig hjælpsomme. Det var mest Veronica som vi havde kontakt med, hun kom med mange gode udflugtsmål, et af dem kan vi stærkt anbefale.

Volterra en lille middelalderby oppe i bjergene. Byens smalle og stejle gader byder på mange oplevelser, blandt andet kunstner der arbejder med alabaster, en slags marmor. Her fremstilles alt lige fra askebæger og vaser til smykker og store skulptur. Man kan de forskellige kunstner sidde og arbejde, det er utroligt hvad man kan fremtrylle af et stykke " sten"

En anden by Montecarlo som også er værd at besøge, især hvis man er vild med sko/sandaler. Montecarlo er en by på vinruten i Lucca. Ved et tilfælde gik vi en tur i byen som kun består af to gader, der er ikke meget at se men de har en skobutik og sikken en skobutik, her er et syndigt rod men så mange sko at det er umuligt ikke at finde nogle man kan lide og må have. Og priserne er næsten til at græde over (billigt)jo flere sko man køber jo billigere bliver de. Butikken ligger i hovedgaden og hvis man starter oppe fra er det først for på venstre side. Der er kun en dobbelt dør ingen vindue med udstilling.

Vi brugte også meget tid i Lucca som er en rigtig hyggelig gammel by med mange smalle gader med caféer, restauranter og et væld af forretninger. Og så er der bymuren hvor man kan gå tur eller leje cykler og cykle rundt og se byen fra en anden vinkel. Et rigtig godt spisested er Osteria del Neni (Via Pescheria 3, tlf. +39 0583492681), men husk at bestil bord for der er altid fuld hus.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Diana og familie fra Esbjerg V boede på B & B Don Chisciotte i Lucca fra d. 21. til d. 23. juli 2005.

Vi har haft en fantastisk ferie !!
Vi var først et par dage i Lucca, som er en virkelig hyggelig by og der er meget behageligt at færdes, da den ikke er så turistet som for eksempel Firenze. Vi boede på et lille hotel - Don Chisciotte - ...det er længe siden vi har mødt så behagelige en modtagelse, det eneste minus ved stedet er - at vi fik et værelse ud mod vejen som er frygtelig trafikeret - døgnet rundt !!! [så gik turen videre til Fattoria di Castiglionchio]. Om in-italia kan jeg kun sige - de er kvikke :O) absolut brugbare en anden gang !!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Georg og familie fra Bjert boede på B & B Don Chisciotte i Lucca fra d. 29. juni til d. 2. juli 2005.

Lucca er en utrolig dejlig by, og langt mere afslappet at besøge end så mange andre af de andre klassiske steder i Toscana. Det betyder, at byen også egner sig for børnefamilier med små børn! Vi fandt en god mulighed for at parkere gratis ved de små stikveje ved banegården, hvorfra man kan gå ind til bymidten på få minutter. Betalingsparkeringen i bymidten er naturligvis meget dyr! Den lille bjergby Barga ca. 30 km nord for er også en flot oplevelse, som vi varmt kan anbefale alle.

Vi havde besvær med at finde Don Chischiotte, mest fordi vejen er spærret ved dens begyndelse fra Lucca på grund af store arbejder. Det hjælper når man ved, at der er skiltet mod Pescia. Don Chischiotte har meget behjælpelige, informative og venlige ejere, men vi manglede at de havde faste træffetider. Indretningen på 4 sengsværelset er yderst spartansk - ikke mindst baderummet og klap-ud-etagesengen, men vi levede med det og det svarer sikkert rimeligt til den lave pris. Og godt at vi var forberedt på vejstøj i jeres beskrivelse! Vi var der tre nætter i forbindelse med "transit", det er lige i overkanten for et ophold i de lidt trange rum.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Vibeke og Michael fra København SV boede på B & B Don Chisciotte i Lucca fra d. 23. til d. 29. maj 2005.

Jo, tak, vi havde en dejlig tur.
Byen havde en pragtfuld stemning, den havde en passende størrelse til en uges tid og folk i byen var meget imødekommende og venlige. De fleste talte engelsk eller forsøgte efter bedste evne at kommunikere. Det var dog en stor hjælp at have en god parlør med, idet vi ikke kan tale italiensk. Hvis man kan lide at shoppe, er det en god idé at have et kreditkort med, de fleste steder tager de Visakort, Mastercard og lignende, og der er mange gode ting at købe. Opholdsstedet havde små skønhedsfejl, men til prisen var det et rigtig fint sted. Værterne var utrolig søde, der var styr på tingene og de havde mange gode idéer og tips til os. En lokal mand foreslog os at leje cykler, så vi lettere kunne komme frem og tilbage, men det viste sig at koste omkring 12 euro pr. dag pr. cykel, og det syntes vi var for dyrt, så vi gik eller tog bussen. Desværre går bussen ikke ud til vores opholdssted efter kl. 19.30, og den går kun 1-2 gange i timen, så de fleste gange gik vi. Vi havde dog lidt et problem med at komme til Pisa lufthavn søndag formiddag. Bussen går meget sjældent om søndagen, så vi måtte med kl. 8.30 om morgenen, på Lucca station opdagede vi så at toget først gik kl. 10.15, og vi skulle være i Pisa lufthavn kl. 10.55 (flyet lettede kl. 11.55). Det gik dog lige med en taxi fra Pisa station til lufthavnen. Til jer vil vi sige, at der var rigtig god styr på alt, det var nemt at finde rundt i papirerne, og alt gik glat. Jeres hjemmeside er god, fordi man får et rigtigt billede af det sted man skal hen, og en masse gode råd og tips. Det var nemt at booke rejsen, og I gav god hjælp til detajlerne.

Så alt i alt havde vi en rigtig dejlig bryllupsrejse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map