Hotel i Lucca

B & B Don Chisciotte

 
B & B Don Chisciotte er ikke tilgængelig i øjeblikket
B & B Don Chisciotte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Navnet udtales som Don Quijote, men selvom vi er ude på landet, så er der hverken meget vindmølle eller "trist skikkelse" over dette lille pensionat, som startede her i 2003 i den nys istandsatte bygning af to piger fra den nærliggende badeby Viareggio.

De to piger, Veronica og Federica, driver nu stedet sammen med deres mænd. Her står man på hovedet for at hjælpe kunderne, og man kan spørge dem om hjælp til snart sagt alt. De taler begge engelsk, og Veronica mestrer desuden glimrende tysk og fransk.

Læs mere om B & B Don Chisciotte

De seks værelser ligger på anden og tredje etage, og de er både pænere og renere, end man kan forvente til prisen. Møblementet er helt simpelt, men nyt, sengene er gode (men kun 190 cm lange), og badeværelserne er helt nye. Et enkelt værelse har plads til fire personer (men så skal to af gæsterne også sove i køjeseng).

Det eneste mindre fordelagtige man kan sige om dette hyggelige sted er, at det ligger lige ud til den befærdede landevej, hvorfor der er trafikstøj størstedelen af døgnets timer. Heldigvis har kun to af værelserne vinduer lige ud til vejen.

Her er små tre km ind til Luccas historiske centrum, så de fleste vil nok foretrække at tage bilen, men bussen går da også otte meter fra døren.

Navnet "B & B" er for resten noget misvisende, da der ikke er mulighed for morgenmad på B & B Don Chisciotte... Der er en bar ca. 150 m derfra, hvor man kan købe en cappuccino og croissant el.lign.

Skjul teksten
 
 
search map