Feriebolig i Lucca

Appartamento San Tommaso

 
Appartamento San Tommaso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento San Tommaso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os i Via San Tommaso, en stille lille gade i den nordøstlige del af Luccas historiske centrum, for kendere af byen kan vi sige, at lejligheden ligger mellem Piazza Santa Maria med den berømte cykelbutik Poli og paladset Palazzo Pfanner med dets pragtfulde lille park, som også kan beundres fra voldene. Komforten er sikret med opvaskemaskine, vaskemaskine og en lille terrasse.

Gåafstand til alt

Lucca er jo ikke just en storby, så ligegyldigt hvor du bor inden for voldene, kan du med god ret hævde at befinde dig centralt for stort set alting, men Via San Tommaso er nu alligevel en behagelig og fredelig base for udforskning af denne enestående by.

Læs mere om Appartamento San Tommaso

Lejlighed i stueetage med lille terrasse

Appartamento San Tommaso ligger i stueetagen, og som det fremgår af billederne, så er den ikke specielt lys. Man har forsøgt at afhjælpe dette gennem brug af lyse farver, både hvad angår møblement og vægge, men under alle omstændigheder vil de færreste nok opholde sig større dele af døgnets vågne timer indendørs i en by, der byder på så rigelige muligheder for oplevelser i det fri. Apropos det fri, så har lejligheden en lille terrasse, desværre helt uden udsigt.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
Lejligheden ligger i stueetagen og er ca. 50 m² stor. Den består af stue med pejs, fjernsyn (med DVD-afspiller) og køkkenhjørne (fire blus, ovn, kaffemaskine, køleskab med frostboks og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og fjernsyn, soveværelse med sovesofa til to personer (140 cm bred) og et badeværelse med bruser og wc.

Skjul teksten
 
 
search map