Anmeldelser af Appartamento Lisa

 
Appartamento Lisa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Lisa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Lisa

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Lisa som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Lisa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og familien fra Malling boede på Appartamento Lisa i Lucca fra d. 27. juni til d. 2. juli 2011.

Vi har haft en fin tur til Lucca.

Jeres samarbejdspartner var velforberedte og vi blev mødt med et "Andersen?" da vi trådte ind i kontoret. Så der var ikke brug for lange indledende forklaringer.

Lejligheden passer fint til vores familie på 5. Den har en god beliggenhed i et meget stille kvarter og er jo stor og rummelig.
Et sted skriver I at man ikke skal forvente den store udrustning i køkkenet, -det gør I helt ret i! ;-) Men det rækker fint til morgenmad og frokost. Og der er jo rigeligt med fristende restauranter i Lucca.

"Godkendelsen" ved afrejsen gik hurtigt og præcist til aftalt tid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map