Feriebolig i Lucca

Appartamento Guinigi

 
Appartamento Guinigi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Guinigi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en karakteristisk gotisk bygning fra 1300-tallet ligger denne 120 m² store lejlighed på fjerde etage, ja faktisk ligger den på både fjerde og femte etage, så man kommer helt op under taget. Fra mange af vinduerne har man udsigt over byens tage og til det nærliggende Guinigi-tårn, der med sine træer på toppen eren af Luccas vartegn.

Elevatoren går kun til tredje etage, men i grunden er trappen op så stemningsfuld, at man altid burde benytte den og blot suge århundreders atmosfære ind. Hvis den store vognport til paladset og trappen op ikke bærer præg af indgreb de sidste par hundrede år, så er lejligheden istandsat for nylig, og det er gjort rigtig godt. Skønt den nu fremstår som moderniseret og behagelig, så titter de massive gamle tagbjælker frem hist og her. Møblementet er af god kvalitet og smagfuldt.

Læs mere om Appartamento Guinigi

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser:
- Man kommer ind i lejligheden på fjerde sal, og her finder man entré, stue med sovesofa til to personer, køkken/alrum med ovn, køleskab, fryser og fjernsyn samt badeværelse. Man kommer op på kvisten ad en intern trappe, og her finder man soveværelse med dobbeltseng og fjernsyn, soveværelse med to enkeltsenge (NB. kun adskilt fra det andet værelse af et gardin), rum med vaskemaskine og badeværelse med karbad.

Skjul teksten
 
 
search map