Anmeldelser af Appartamento Farfalla

 
Appartamento Farfalla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Farfalla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Farfalla

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Farfalla som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Farfalla. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Christian og rejsefæller fra Smørum boede på Appartamento Farfalla i Lucca fra d. 30. september til d. 7. oktober 2006.

Vi var meget glade for byen Lucca og dens mange seværdigheder og omegnen Pisa, San Gimignano, stranden ved Forte dei Marmi og Montecatini Terme besøgte vi også med stort udbytte.

Den centrale beliggenhed var et stort plus men parkeringsforholdene var besværlige og vi måtte parkere 15 min. gang fra lejligheden uden for bymuren. Lejligheden var ret mørk og opgangen var meget besværlig og ikke særlig ren (duemøg). Der manglede en del bestik og kogeudstyr men ellers fungerede lejligheden godt og alt virkede som det skulle.

Man bør klargøre for nye lejere hvordan parkeringsforholdene er inden for bymuren. Pigerne fra Arbitare gav en god service og viste os hvor vi måske kunne parkere og anbefalede diverse spisesteder og var behjælpelige til enhver tid.

Vi havde stor nytte af en TomTom bilnavigator for at finde rundt i området og på de små veje i Toscana

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Helle og hendes familie fra Herning boede på Appartamento Farfalla i Lucca fra d. 1. til d. 4. juli 2006.

Jeg vil gerne sige tak for den del af ferien, som I var ansvarlige for. Det fungerede perfekt, både ved bestilling herhjemme og da vi kom til Lucca for at hente nøgle osv. Og lejligheden var bare så dejlig, den kan vi varmt anbefale til andre - central beliggenhed, optimal indretning og ikke for varm. Nu var det tredje gang, at vi var i Lucca, så vi kender byen temmelig godt. Vi synes det er en hyggelig by, der er turister, men den er stadig meget lokal præget. Vi nyder at gå rundt i de små gader, se på kirker og tårne, shoppe og gå på café.

Tak for hjælpen, det er ikke sidste gang vi bruger In-Italia (det var nu heller ikke første gang :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map