Anmeldelser af Appartamento Elisa

 
Appartamento Elisa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Elisa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Elisa

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Elisa som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Elisa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Inger og Mogens fra Vejle boede på Appartamento Elisa i Lucca fra d. 11. til d. 19. september 2007.

Vi var temmelig sent ude med vores bestilling af lejlighed i Lucca, en by, som vi af venner og bekendte havde fået anbefalet. Derfor var ”drømmetilbuddene” i ”In-Italia”´s katalog da heller ikke til rådighed. Vi måtte tage til takke med det, vi kunne få.

Derfor kunne vi 10. september tage vores 4-værelses lejlighed, Appartamento Elisa, på 3. sal i Via Michele Rosi 92 i besiddelse. Vi kan fastslå, at jeres nøgterne beskrivelse af foretagenet var meget præcis: en blanding af Ikea og toscanske antikviteter. Det første indtryk, trappegangen, virkede noget råt: alt for høje betontrin for en netop benopereret tresårig, og en trappebelysning, der bestod af løsthængende 60 watts-pærer, der ikke helt matchede ægteparrets synsformåen. Men hvad gør det, når en storsmilende Hr. Feudatari modtager én med venlighed og humor ved rejsens mål for enden af de mange trin. Det er en ganske udmærket lejlighed, der dækker ethvert behov hos en almindelig familie. Der er rent og pænt, oceaner af plads og alt det tekniske grej, hverdagen kræver.

Beliggenheden inden for voldene kan næppe være mere ideel: tæt ved to af byens udfaldsporte, Nørreport og Kongens Port, som jeg døbte dem af gammel vane som banefødt fredericianer. Når man selv er opvokset i en fæstningsby, er ligheden med Lucca slående. Portenes nærhed gør det også nemmere at finde en af de mange nærliggende, gratis P-pladser uden for voldene. P-pladserne i de gule båse i selve gaden er forbeholdt beboerne, men i dette tilfælde er det muligt at få underboens accept af brug af parkeringsbåsen foran huset, forudsat, at ens bil ikke er for lang, for så kan han nemlig ikke komme ud af sin garageport.

Man skal ikke gå mange meter, før man befinder sig på Luccas hovedstrøg, Via Fillungo. Sørg for at have mere end ét credit-card med, for så kan man hver for sin studere og købe af det fantastiske udbud, der findes på denne rute. Det kan for resten godt blive dyrt! At vi så tilmed var så heldige af være i Lucca den 13 september, hvor årets største begivenhed: Processionen med byens dyrebareste eje, Volto Santo-krucifikset finder sted, var en oplevelse ud over det sædvanlige.

Det er ikke sidste gang, vi går aftentur på volden i Lucca.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map