Feriebolig i Lucca

Appartamento Botticelli

 
Appartamento Botticelli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Botticelli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En rummelig lejlighed med aircondition beliggende i Luccas historiske centrum. Vi befinder os midt i det historiske centrum, i Via Guinigi, der er opkaldt efter den magtfulde familie, der engang havde sin højborg i denne del af byen.

Middelalderatmosfæren er velbevaret i dette kvarter, hvor de mange høje bygninger i rød teglsten har set århundrederne komme og gå. Det er her, man finder et af Luccas vartegn, familien Giunigis høje tårn, som engang slægtens mest iøjnefaldende statussymbol (og tilflugtssted i usikre tider), i dag tiltrækker det mest opmærksomhed på grund af dets helt specielle udseende: Der gror træer på toppen af det!

Læs mere om Appartamento Botticelli

I dette maleriske kvarter ligger Appartamento Botticelli. Lejligheden præges af, at dens ejer er maler, for hans skilderier pryder mange af væggene. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine og satellit-fjernsyn. Dette er ikke det rette valg for gangbesværede, for først skal du minimum gå 16 trin op fra tredje etage, hvor elevatoren stopper, og derpå er selve lejligheden også i to plan.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
Lejligheden er ca. 120 m² stor og ligger i to plan med indgang på fjerde etage i en historisk bygning. Der er elevator i bygningen, men den går ikke længere end til tredje etage. På indgangsplanet finder vi opholdsstue med sofaarrengement, hvoraf den ene er en sovesofa til to personer, separat spisekøkken (fire blus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og køleskab med frostboks) og badeværelse med bruser og wc.

Den øvre etage ligger under taget, så der er ikke lige højt til loftet overalt. Her er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (sidstnævnte bedst til mindre børn, da der er lavt til loftet og rummet er lille, men også fordi sengenes kvalitet ikke indbyder til voksne) samt et badeværelse med badekar og wc.

Skjul teksten
 
 
search map