Feriebolig i Lucca

Appartamento Boheme

Pris fra pr. pers.
 
Appartamento Boheme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Boheme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere alternativer her

>> Læs mere om rejser til Lucca her
Henter indhold

Appartamento Boheme ligger midt i Luccas fascinerende historiske centrum, hvor du aldrig har langt til restauranter, caféer, indkøb eller shopping, og hvor byens imponerende store volde udgør et ideelt område for at spadsere, tage en løbetur eller holde picnic.

En traditionel lejlighed med lokalt præg

Lejligheden lever op til forestillingerne om det typiske toscanske med sine gulve i terrakotta og sine fritliggende bjælker i loftet. Som de fleste udlejningslejligheder her i byen synes den ved første blik at være lidt gammeldags og slidt, men sådan er stilen nu engang i Lucca. Den er til gengæld ret lys, og komforten er god med både vaskemaskine, opvaskemaskine, et veludstyret køkken og to badeværelser.

Tæt på alt

Alt er tæt på, når du bor i Appartamento Boheme, for selvom Lucca har oplevelser til uger, måneder og år, så er alt i behagelig gåafstand. Den nærmeste restaurant er fx kun 50 meter væk, men på 15-20 minutter burde du let kunne komme til hvilken som helst anden restaurant i byen. Indkøbsmuligheder er her også masser af, kun egentlige store supermarkeder skal du lige uden for bymuren for at finde, for dem er der (heldigvis!) ikke plads til i det historiske centrum.

Fireværelseslejlighed med 5/7 sovepladser:
Lejligheden ligger på tredje etage og er ca. 95 m² stor. Den består af stue med sovesofa til to personer, bord, stole og fjernsyn med dvd-afspiller samt åbent køkken (fire blus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister), to soveværelser med dobbeltseng (140 cm bred), et soveværelse med enkeltseng, et pulterkammer med vaskemaskine og strygejern) og to badeværelser med bruser og wc.

 
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map