Feriebolig i Lucca

Appartamento Aria di Lucca

 
Appartamento Aria di Lucca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Aria di Lucca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamento Aria di Lucca ligger midt i Luccas historiske centrum, ganske kort fra byens strøg, shoppinggaden Via Fillungo. En hyggelig base for et ophold i en af Italiens mest charmerende byer.

Midt i centrum uden stress

Det er en sand fornøjelse at bo midt i Luccas historiske centrum, for her er rytmen tilbagelænet og afslappet. Tiden synes at gå langsommere her end andre steder, og det er duft af kaffe og kager som præger luften, ikke bil-os. Navnet Aria di Lucca betyder således på samme tid Luccas luft og Luccas atmosfære.

Læs mere om Appartamento Aria di Lucca

En god lejlighed...hvis du ikke er for høj

Lejligheden er møbleret på den traditionelle toscanske facon, som er præget af mørkt træ, smedejern og tunge stoffer, og du har de fritliggende bjælker usædvanlig tæt på, for der er kun 190 cm til loftet (og gangen fra stuen til soveværelserne er kun 174 cm høj!). Det er med andre ord ikke en lejlighed for høje mennesker, ligesom du skal værdsætte hyggen mere end lyset, for det er ikke nogen specielt lys lejlighed.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejligheden er 84 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med sofa, spisebord og åbent køkken (4 gasblus, ovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine), soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser og wc samt et andet badeværelse med badekar og wc.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Aria di Lucca

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Aria di Lucca som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Aria di Lucca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Appartamento Aria di Lucca

Fin lejlighed. God beliggenhed. Rummelig.
Dejligt med 2 soverum med ditto badeværelser.
Lidt for meget privat på badeværelse og i køkken.

Læs mere
 
search map