Anmeldelser af Appartamento Arancio

 
Appartamento Arancio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Arancio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Arancio

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Arancio som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Arancio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og medrejsende fra Viby J. boede på Appartamento Arancio i Lucca fra d. 27. september til d. 4. oktober 2009.

Vi har haft en forrygende ferie i Lucca. Lejligheden var super og havde en unik beliggenhed. At opholde sig i den del af byen ved nattetid var som at være i en filmkulisse - blødt gult lys (ingen neon) og absolut stilhed. Dejligt at Lucca gør så meget for at bevare det oprindelige - middelalder møder modernisme.

Området omkring Lucca er fantastisk og byder på mange muligheder!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Anne-Marie og veninder fra Egå boede på Appartamento Arancio i Lucca fra d. 23. til d. 27. september 2009.

Hjemvendt fra Lucca sender vi jer en kort, men meget positiv vurdering af vores ophold i Luccas centrum. Vi boede 6 veninder i lejligheden Arancio. Det var perfekt. Flot, at vi kunne ønske opredning i enkeltsenge. Køkkenet var fint udstyret, soverummene i orden, dejlig hall og fællesstue med udsigt til byens tage, klokketårn, torv og gadeliv. Badeværelset lidt lille, men det fungerede. En stor oplevelse at bo i det gamle centrum. Lucca er en charmerende by med venlige indbyggere. Ikke så hektisk som Firenze og Pisa, som vi nøjedes med at besøge, da togforbindelserne er fine.

Gode ideer:
Da taxaer ikke kan køre til adressen, vil det være betryggende hjemmefra at have haft nøjagtig adresse samt kort, der tydeligt viser, hvordan man når frem til lejligheden. Det fandtes i kuverten, som vi hentede i nøglekassen hos Abitare, men midt om natten... Lidt om det nærmeste supermarked og den nærmeste bager.

Men som sagt: Vi er ovenud tilfredse med opholdet og In-Italia, som vi vil anbefale til alle og naturligvis selv benytte igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Rikke og rejsefæller fra Århus C boede på Appartamento Arancio i Lucca fra d. 15. til d. 22. april 2009.

Vi var meget glade for både Lucca og lejligheden, der var pyntet flot op med blomster, da vi ankom. Også det lokale udlejningsbureau var hjælpsomme og imødekommende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Poul og familien fra København Ø boede på Appartamento Arancio i Lucca fra d. 14. til d. 26. oktober 2007.

Netop hjemkommet fra Lucca, vil jeg gerne benytte lejligheden til at rose In-italia og deres italienske samarbejdspartnere for den professionalisme og venlighed, vi har oplevet både ved bestilling af lejligheden i Lucca og under selve opholdet. Lejligheden lå lige i centrum og var ideel for en to ugers ferie. Byen er meget charmerende og kan anbefales både til et sommerophold og op til jul, hvor den må være utrolig hyggelig

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map