Anmeldelser af Appartamento al Marchese

 
Appartamento al Marchese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento al Marchese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento al Marchese

Læs personlige anmeldelser af Appartamento al Marchese som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento al Marchese. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Finn og Hanne fra Hellerup boede på Appartamento al Marchese i Lucca fra d. 6. til d. 9. august 2011.

Lejligheden var rigtig fin med gode faciliteter - alt virkede nyt og rent. Dog virkede air condition ikke - lidt øv. Dejlig og hyggelig by, men mere end to dage behøver man ikke. Kontaktpersonerne var meget venlige og imødekommende. Så alt i alt en god tilbagemelding.

In-Italia's kommentar

Vi vil straks sætte os i kontakt med udlejer med henblik på at få repareret airconditioninganlægget. Mvh Solveig, In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map