Feriebolig i Lucca

Appartamento al Marchese

 
Appartamento al Marchese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento al Marchese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne store lejlighed ligger midt i Luccas historiske centrum, nærmere betegnet i Palazzo Mazzarosa fra 1600-tallet, og den har fået sit navn efter adelsslægtens sidste store repræsentant, marchese Antonio Mazzarosa, en stor personlighed inden for politik og kultur i attenhundredetallets Lucca.

Lejligheden ligger på fjerde (øverste) etage af ejendommen, heldigvis med elevator, ud til den lille plads Piazza dei Servi. Den er simpelt indrettet, men rummelig og med god komfort i form af aircondition og opvaskemaskine, kort sagt et godt valg for et billigt ophold i en af Italiens mest fascinerende byer.

Læs mere om Appartamento al Marchese

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
- Lejligheden ligger på 4. etage og er ca. 110 m² stor. Den betår af spisestue med køkkenhjørne (4 blus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine), opholdsstue med sovesofa til to personer og fladskærmsfjernsyn, to soveværelser med hver to enkeltsenge og to badeværelser. Lejligheden har også en 30 m² stor overdækket terrasse, eller om du vil et tårnværelse med store vinduer, der ligger en etage oppe.

Skjul teksten
 
 
search map