Agriturismo i Lucca

Antico Casale Mugnani

Pris fra pr. pers.
Lejlighed Camomilla Lejlighed Camomilla Lejlighed Camomilla Lejlighed Lavanda Lejlighed Lavanda Lejlighed Salvia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Huset Antico Casale Mugnani går tilbage til 1600-tallet og er et vidnesbyrd om den rigdom, silkehandlen skabte i Lucca fra Middelalderen og frem. Det har gennem århundrederne set mange formål og - en tid lang - forfald, men de nuværende ejere har istandsat det fornemt.

Gå ture i det maleriske landskab

Naturen er smuk, og luften er frisk ved Matraia, og alt indbyder til spadsereture i skovene, blandt vinmarkerne og i olivenlundene. Denne del af Toscana er også specielt begunstiget med prægtige villaer og romantiske gamle kirker, alt er så malerisk.

Læs mere om Antico Casale Mugnani

Nyd den betagende udsigt

Vi befinder os 250 meter over havets overflade, hvilket er nok til at tage det værste af sommerheden uden på nogen måde at gøre det køligt. Udsigten fra svømmebassinet på 12 x 6 meter er også betagende. Poolen renses for resten med salt, hvilket er langt mere behageligt end klor. Lejlighederne er, som det fremgår af billederne, flot møbleret og smagfulde med deres antikke møbler, ildsteder og høje grad af komfort. I den store have findes der borde og stole nok til alle gæster.

Etværelseslejligheden Melissa med 2 sovepladser
-ligger i stueetagen og er ca. 34 m². Lejligheden består af stue med pejs, sovesofa til to personer og køkkenhjørne (køleskab med frostboks, to blus, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine) samt badeværelse med bruser og toilet.

Etværelseslejligheden Timo med 2 sovepladser
- ligger i stueetagen og er ca. 37 m². Lejligheden består af stue med dobbeltseng, åbent køkkenhjørne (køleskab med frostboks, to blus, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine) og badeværelse med bruser og toilet.

Treværelseslejligheden Camomilla med 4 sovepladser
- ligger i en høj stueetage i et selvstændigt hus (den nederste etage benyttes som magasin). Lejligheden er ca. 70 m² og består af stue med køkkenhjørne (køleskab med frostboks, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet.

Fireværelseslejligheden Lavanda med 5 sovepladser
- ligger på første etage og er ca. 100 m². Lejligheden består af stue med pejs, køkken (køleskab med frostboks, fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine), soveværelse med enkeltseng, to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt et badeværelse med jacuzzi-kar og toilet. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine.

Fireværelseslejligheden Salvia med 5 sovepladser
- ligger på anden etage og er ca. 100 m². Lejligheden består af stue med pejs, køkken (køleskab med frostboks, fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine), soveværelse med enkeltseng, to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt et badeværelse med jacuzzi-kar og toilet. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine.

Lejlighederne på Antico Casale Mugnani

Etværelseslejligheden Melissa med 2 sovepladser

Lejligheden Melissa ligger i stueetagen og er ca. 34 m². Lejligheden består af stue med pejs, sovesofa til to personer og køkkenhjørne (køleskab med frostboks, to blus, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine) samt badeværelse med bruser og toilet.

Etværelseslejligheden Timo med 2 sovepladser

Lejligheden Timo ligger i stueetagen og er ca. 37 m². Lejligheden består af stue med dobbeltseng, åbent køkkenhjørne (køleskab med frostboks, to blus, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine) og badeværelse med bruser og toilet.

Treværelseslejligheden Camomilla med 4 sovepladser

Lejligheden Camomilla ligger i en høj stueetage i et selvstændigt hus (den nederste etage benyttes som magasin). Lejligheden er ca. 70 m² og består af stue med køkkenhjørne (køleskab med frostboks, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet.

Fireværelseslejligheden Lavanda med 5 sovepladser

Lejligheden Lavanda ligger på første etage og er ca. 100 m². Lejligheden består af stue med pejs, køkken (køleskab med frostboks, fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine), soveværelse med enkeltseng, to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt et badeværelse med jacuzzi-kar og toilet. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine.

Fireværelseslejligheden Salvia med 5 sovepladser

Lejligheden Salvia ligger på anden etage og er ca. 100 m². Lejligheden består af stue med pejs, køkken (køleskab med frostboks, fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og opvaskemaskine), soveværelse med enkeltseng, to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet samt et badeværelse med jacuzzi-kar og toilet. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Valle dei Castagni

Pescia, Toscana

Villa del Papa

Lucca, Toscana

La Rocca del Maestrino

Quarrata, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map