Anmeldelser af Alla Cervia

 
Alla Cervia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alla Cervia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Alla Cervia

Læs personlige anmeldelser af Alla Cervia som ligger i Lucca. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Alla Cervia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og hans familie fra Lyngby boede på Alla Cervia i Lucca fra d. 21. til d. 25. juli 2007.

Lejligheden levede til fulde op til vore forventninger. Meget god beliggenhed, rent og fin indretning. Hertil kommer, at de lokale "udlejningsfolk" var venlige og kom til tiden i forbindelse med "afleveringsforretningen".

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Gitte og rejsefællerne fra Ringsted boede på Alla Cervia i Lucca fra d. 20. til d. 23. april 2007.

Vi havde en dejlig tur til Lucca. Vi var fuldt tilfredse med lejligheden, som lå centralt i gå afstand til alt og de var venlige på det italienske udlejningsbureau, så vi kan kun give vores bedste anbefaling.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map