Hotel i Lucca

Albergo Villa Marta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Marta blev oprindeligt opført som en privat jagtvilla på landet mellem Pisa og Lucca. Villaen, som stammer fra 1800-tallet består af en hovedbygning og en tilbygning, der blev benyttet af "de tjenende ånder". I dag er bygningerne indrettet til et eksklusivt boutiquehotel med kun 15 værelser og en god restaurant.

Nyd freden i den 6.000 m² store parklignende have

Villaen, som har navn efter den seneste ejer Signora Marta, er omgivet af en dejlig have, hvor du kan udforske den meget forskelligartede flora, som bl.a. omfatter roser, oliventræer, pinjer, magnolia og rosmarin men også mere eksotiske vækster som palmer. Dufte og farver er således en god blanding toscansk tradition og tropisk frodighed. I haven, som næsten minder mere om en rigtig park, finder du også en dejlig swimmingpool, som er omgivet af solsenge og parasoller, og som du kan benytte både til solbadning, en rask svømmetur eller til afslapning under den skyggefulde pergola - måske med et godt glas vin og en god bog i hånden. Fra en del af haven har du udsigt over de nærliggende marker, som er dækket af oliventræer og vinstokke, - et sikkert bevis på, at du befinder dig midt i det smukke toskanske landskab.

Læs mere om Albergo Villa Marta

Spis godt på restaurant Botton d'Oro

Hotellets restaurant ligger i hovedbygningens stueetage. Den er særlig kendt i byen for den gode og traditionelle madkunst. Restauranten er ikke særlig stor og samtidig ret intim, og det anbefales at du bestiller bord i god tid. I højsæsonen er restauranten åben alle aftener undtagen om søndagen. Udenfor højsæsonen har restauranten kun åbnet fredag og lørdag aften. I sommersæsonen har du naturligvis også mulighed for at spise udendørs på den store terrasse. På grund af de romantiske omgivelser hænder det også, at der afholdes større arrangementer og private familiefester på stedet.

Værelser i smagfuld toskansk stil og indrettet med en queen-size seng eller to enkeltsenge, og de kan også benyttes som enkeltværelser. I enkelte af værelserne er der plads til en ekstra seng. De med udsigt ligger i villaens øvrige etager. Der er kun to Deluxe-værelser på Villa Marta og de ligger begge i villaen på de øverste etager og har en imponerende udsigt over det omkringliggende landskab. Disse værelser er perfekte til de, der søger et eksklusivt ophold. indretningen er elegant og raffineret og giver en varm atmosfære, det ene værelse har fresker i loftet, mens det andet værelse har originalt træloft med synlige bjælker.

Værelserne har aircondition/varme, værdiboks, minibar, satellit TV, wi-fi, telefon og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Albergo Villa Marta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map