Anmeldelser af Albergo San Martino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo San Martino

Læs personlige anmeldelser af Albergo San Martino som ligger i Lucca. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo San Martino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

3 Dage i Lucca

Et dejlig lille hyggeligt hotel som ligger godt i byen.
søde venligt og hjælpsomt personale.

Lucca som feriedestination

Albergo San Martino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Albergo San Martino
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Centralt hotel

Helt fint hotel med en central beliggenhed. Stille og rolig. Hyggelige værter, god frokost.

Lucca som feriedestination

Albergo San Martino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo San Martino
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Morten og familien fra Århus C boede på San Martino i Lucca fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Lucca er en dejlig by at gå på opdagelse i. Lucca er også et godt udgangspunkt for ture ud i Toscana. Man kan fint klare sig uden bil, da der er mange gode togforbindelser til andre spændende steder. San Martino i Lucca var den perfekte ramme om vores lille familie. Vi er ret vilde med at lave mad selv. Det var en udfordring for køkkengrejet er meget spartansk - og i en ringe tilstand. En tur omkring IKEA kunne løfte niveauet. Men lavede masser af god mad alligevel. Et tip til de næstkommende: Drop bilen - tag fly og tog. Vi ringede hjem på et tidspunkt for at få nogle tips til overnatning på vores sidste 5 feriedage. Jeg undrede mig lidt over at I ikke var mere på mærkerne for at sælge noget mere til os. Enden blev at vi lejede en bil og kørte til San Gimingano. Vi fandt selv et agriturismo - dem er der masser af og i mange forskellige prislejer. Måske skulle I alliere jer med nogen af dem. Det vi endte på hedder "Le Tre Stelle" og ligger uden for San Gimignano. Det var et afslappet og hyggeligt sted, med den mest perfekte udsigt op til San Gimignano.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Karen og rejsefæller fra Rønde boede på San Martino i Lucca fra d. 16. til d. 19. oktober 2007.

Vi - 3 voksne - var i Lucca 3 døgn i uge 42. Kølige morgener og aftener, sommervejr midt på dagen. herligt. Lucca var fantastisk. Vi kom aldrig udenfor bymuren, men der opholdt vi os til gengæld meget og nød solen og folkelivet. Og når endagsturisterne var væk var der kun os og hensynsfulde cyklende, løbende, vandrende italienere tilbage. Smukke kirker, spændende historie og arkitektur og små hyggelige cafeer. Vi boede godt og beskrivelsen af lejligheden passede. In-Italia anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map