Hotel i Lucca

Albergo Celide & Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er kun en kort spadseretur til stationen

Hvis du hører til en af de mange, som er håbløst forelsket i den gamle middelalderby Lucca, men alligevel foretrækker at bo lige uden for bymuren, så er Albergo Celide & Spa et rigtig godt bud. Her bor du på selve ringvejen, som følger den imponerende gamle og helt intakte bymur, og samtidig er der kun ca. 10 minutters gang til stationen, hvorfra du har forbindelse til Firenze med et skift i Pisa. Den nærmeste port ind til det historiske centrum hedder Porta Elisa og det tager kun knapt 5 minutter, men er fødderne trætte, har du mulighed for at låne en af de cykler, som hotellet stiller gratis til rådighed for deres gæster.

Mange spændende udflugtsmuligheder

Beliggenheden er også helt perfekt, hvis du ankommer til Lucca i bil, for ikke blot har du gratis parkering på hotellet, men der er samtidig kun 5 minutters kørsel til motorvejen. Luccas beliggenhed i den nordvestlige del af Toscana gør også, at du har mange spændende muligheder for dagsture, som både kan gå til Firenze, Volterra, San Gimignano og Pisa, men også til marmorbrudene i Carrara, til Cinque Terre og til de små landsbyer i bjergene nord for byen. Vil du en tur til vandet, ligger nogle af Toscanas bedste badestrande også blot en kort køretur fra hotellet, og er du operainteresseret, kan vi varmt anbefale den udendørs operafestival som finder sted på den nærliggende sø Lago Puccini i sommermånederne. Har du børn eller er du blot en barnlig sjæl, vil det også være oplagt at besøge Pinocchio-parken lige uden for Lucca.

Læs mere om Albergo Celide & Spa

Spis i hotellets restaurant og nyd tilværelsen i gårdhaven

Hotel Celide er en af Luccas hemmelige perler, men heldigvis er der alligevel mange, som har fået øjnene op for det lille hyggelige boutiquehotel, hvilket de mange gode gæstebedømmelser er et godt bevis på. Som sagt tilbyder hotellet både gratis parkering og gratis lån af cykler i det omfang det er muligt, men hotellet har også en dejlig restaurant, som især er berømt for sine fiskeretter, og så har du mulighed for at benytte den lille Spa, hvis du trænger til at blive forkælet oven på dagens oplevelser. Hotellet har naturligvis også en reception, hvor du kan få hjælp til alle de spørgsmål du måtte have, der er wi-fi, en lille hyggelig gårdhave, hvor du kan nyde et godt glas vin fra hotellets bar, og skal vi ikke glemme morgenmaden, som får meget ros. Er du på forretningsrejse og har brug for et mindre mødelokale, er der også råd for det.

Gode og komfortable værelser

Albergo Celide & Spa har i alt 49 værelser i forskellige størrelser og kategorier. De er alle pænt men enkelt indrettet i moderne stil, og har som minimum aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. De mindste af dobbeltværelserne har en fransk seng, og familieværelserne består af to værelser med fælles bad.

Læs om værelserne på Albergo Celide & Spa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map