Feriebolig i Lucca

Ai Mercanti

 
Ai Mercanti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ai Mercanti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse to særdeles rummelige lejligheder ligger på Luccas største shoppinggade, Via Fillungo. De er udsædvanlige velegnede til flere par, der rejser sammen, da de udelukkende har soveplads i selve værelserne, som hver har sit eget badeværelse.

Fireværelseslejlighed nr. 1 med 6 sovepladser:
- Lejligheden ligger på anden etage og består af stor stue med sofaarrangement og satellitfjernsyn, køkken med fire gasblus, ovn, kaffemaskine, køleskab med frostboks, opvaskemaskine og vaskemaskine, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, tre badeværelser med bruser og toilet samt et separat wc. Der er god udsigt over byens tage fra lejlighedens vinduer.

Læs mere om Ai Mercanti

Fireværelseslejlighed nr. 2 med 4 sovepladser:
- - Lejligheden ligger på tredje etage og består af stor stue med sofaarrangement og satellitfjernsyn, køkken med to gasblus, kaffemaskine, køleskab med frostboks, opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser med bruser og toilet samt et separat wc. Der er god udsigt over byens tage fra lejlighedens vinduer.

Skjul teksten
 
 
search map