Anmeldelser af Agriturismo Corte Stefani

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Corte Stefani

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Corte Stefani som ligger i Lucca. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Corte Stefani. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vidunderlig gårdhave

Ren og dejlig lejlighed med både opvaskemaskine og vaskemaskine.
En fantastisk have og en dejlig pool.
Det som manglede var udsigten over et rullende landskab, som man kan få i andre dele af Toscana.

Agriturismo Corte Stefani
Rent og pænt
Gæstfrihed

Værten kan ikke engelsk, men sådan er det overalt i Italien
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Corte Stefani
Treværelseslejligheden Sabrina med 4/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Kirsten og rejsefælle fra København S boede på Corte Stefani i Lucca fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Corte Stefani er et dejligt sted at bo, vi havde valgt at booke den store lejlighed med egen overdækket terrasse. Den tilhørende park/have med pool er utroligt velholdt og dejlig, poolen er med saltvand, som er skønt, den er ren og pæn. Poolområdet deles med familien, og det var ikke noget problem.
Det ville være rart, hvis der lå et infoark på engelsk i lejligheden, specielt fordi værtsparret kun taler italiensk. Vi fandt dog ud af, at der hver hverdag ca kl 10 kommer en brødbil, hvor man kan købe frisk brød. Affaldet skal sættes udenfor i skraldesæk, så blir det afhentet. Der ligger et stort supermarked Esselunga i både Marlia og Cappannori.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og familien fra Give boede på La Rocca del Maestrino i Quarrata fra d. 2. til d. 9. juli 2011 og på Corte Stefani i Lucca fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Corte Stefani er et feriested med høj standard. Dejlig lejlighed, lækker saltvandspool i parklignende og meget velholdt have. Ejeren er venlig og imødekommende, MEN taler ikke et ord engelsk. Det er et stort minus, da man på den måde er afskåret fra en række informationer. Desuden havde ejerens teenagesøn og kammerater adgang til poolen i weekenden, hvor de fyldte temmelig meget. Ligeledes afholdt ejeren en fest for sønnen den sidste aften vi var der, og selvom vores børn gæstfrit blev inviteret med, så var det ret ufedt med musik, larm og scooterkørsel frem til efter midnat, selvom vi havde informeret ejeren om, at vi skulle køre kl. 4 næste morgen. Det sker næppe hver weekend, så vi var nok bare lidt uheldige. Bortset fra det et superdejligt og anbefalelsesværdigt sted, men husk parløren. Central beliggenhed tæt på Lucca, der er en fantastisk by, tæt på Pisa, tæt på kysten (tag IKKE til kysten om søndagen, det er helt håbløst at finde en parkeringsplads...) osv. Tag også en tur til marmorbruddene ved Carrara. Det er en dramatisk biltur ad små bjergveje gennem mørke tunneller, men det hele værd. Tag evt. et stop i Pietrasanta på vejen. Det er en meget charmerende og mondæn mindre by med både gode restauranter, barer og shoppingmuligheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jytte og familien fra Greve boede på Corte Stefani i Lucca fra d. 11. til d. 25. juni 2011.

Vores tur gik godt, alt klappede. Stedet var dejligt, lige os.

Men, vi kunne godt tænke os at værtsfamilien kunne bare lidt engelsk. Det er svært at tale sammen når vi har hvert vores sprog, men det gik.

De har en affaldsordning dernede, den må I gerne få skrevet ned så den ligger i lejlighederne. Gerne på dansk, men ihvertfald på engelsk. Vi har gættet os til meget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map