Agriturismo i Lucca

Agriturismo Corte Stefani

Lejlighed Marzia Lejlighed Marzia Lejlighed Marzia Lejlighed Sabrina Lejlighed Sabrina Lejlighed Serena
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Corte Stefani byder på tre gedigne lejligheder, der ligger ud til en lille gårdsplads sammen med et par andre lejligheder, deriblandt ejernes egen, lige uden for den lille by Segromigno in Monte (8½ km fra Lucca). De nærmeste indkøbsmuligheder er således kun 300 meter væk, men der er flere af slagsen samt bar og restaurant i selve byen, der er ca. 1½ km herfra.

Tre gode lejligheder

De tre lejligheder er uden dikkedarer, men velholdte og pænt møblerede. De har alle gode køkkenfaciliteter med fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine; de har også alle vaskemaskine. I den store have med de mange oliventræer, finder vi et 12 x 6 meter stort svømmebassin (150 cm dybt) omgivet af liggestole og parasoller, der deles med ejerne.

Læs mere om Agriturismo Corte Stefani

Terrasserne

Lejligheden Marzia har en overdækket terrasse med bord og stole, mens lejlighederne Sabrina og Serena deler en stor terrasse med bord, stole og parasoller ca. 15 meter fra huset, men gæsterne er også velkomne til at flytte bord og stole et hvilketsomhelst sted hen i den store have, hvis de hellere vil det.

Lejlighederne på Agriturismo Corte Stefani

Treværelseslejligheden Marzia med 4/6 sovepladser

er 63 m² stor og ligger i to plan. I stueetagen er der stue med sovesofa til to personer og køkkkenhjørne (samt fjernsyn). På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden råder over en stor overdækket terrasse i stueetagen.

Treværelseslejligheden Sabrina med 4/6 sovepladser

er 63 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med sovesofa til to personer og køkkkenhjørne (samt fjernsyn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden deler en stor terrasse med lejligheden Serena.

Treværelseslejligheden Serena med 4/6 sovepladser

er 63 m² stor og ligger på første etage. Den består af stue med sovesofa til to personer og køkkkenhjørne (samt fjernsyn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden deler en stor terrasse med lejligheden Sabrina.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Corte Stefani

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Corte Stefani som ligger i Lucca. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Corte Stefani. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Agriturismo Corte Stefani

Stor lejlighed med - næsten - privat pool!

Vi ærgrede os over, at vi kun havde 2 overnatninger på dette skønne sted og desuden skulle meget tidligt op for at nå flyet fra Pisa.
En dejlig, stor og velindrettet lejlighed. Venlig modtagelse og rundvisning af Fabiano. Til rådighed var både en dejlig overdækket patio, stor have med oliven og citrontræer, dejlig pool, flere steder at sidde, grill, legemuligheder til børn. Med kun 3 lejligheder var der meget plads at boltre sig på.

Læs mere

Helt fantastisk sted

Vi fik bestilt ferie i sidste øjeblik og måtte tage hvad der var, heldigvis fandt vi dette fantastiske sted. Da vi amkom var det lidt forvirrende fordi det lignede bare almindelige huse, men værten kom os hurtigt til undsætning og fandt sin søn der snakkede engelsk. Han viste os rundet og forklarede en masse. Selve stedet er helt fantastisk, vi er nogle som godt kan lide et stille privat sted og det var lige hvad det her var. Der er helt stille og selve pool området var helt fantastisk, der er kun 3 lejligheder så det er super hyggeligt. Der ligger en lille by med handlemuligheder og hvis man vil ud og spise og hygge så kørte vi til lucca der kun lå 20 min i bil derfra. Så vil man have en stille hyggelig afslapningsferie så er det her lige stedet. værterne er simpelhen så søde og hjælpsomme.

Læs mere

Hyggeligt

Dejligt sted, dejlig lejlighed. Pænt og rent. Dog underligt at der til en lejlighed kun er tre solsenge?

Læs mere

Dejligt

Helt perfekt lejlighed med super wifi. Grunden er rigtig flot og lækker pool.

Læs mere

Fantastisk sted nær Lucca

Den anden uge boede vi på Corte Stefani. Dette sted er bare fantastisk, Alt er rent og pænt, lejligheden var super, stor køkkenalrum. Dejlig pool og næsten en park som poolområde. Vi havde en stor overdække terrasse, som var god i eftermiddagsvarmen. Stedet ligger kun 8/9 km fra Lucca, som vi besøgte meget, da vi har boet der flere gange. Stedet kan kun anbefales, og det betyder ikke så meget, at værten kun taler italiensk, da han har en søn, som kommer hver dag og kan lidt engelsk.
En ting som bør rettet op på er skiltningen til stedet, da det er utroligt svært at finde. Sæt et skilt nede ved vejen, så man kan se, hvor man skal dreje op til huset.

Læs mere

Dejligt sted

Vi havde en dejlig uge i Corte Stefani. Lejligheden var fin og ren og haven var ualmindelig grøn, frodig og velpasset. Poolen kunne ikke være bedre. Et hyggeligt lille sted med fred og ro, da der kun er 3 lejligheder. Vi kan varmt anbefale scoret Stefani.
Fam. Munch, Hillerød

Læs mere
 
search map