Anmeldelser af Villa Fabbriola

 
Villa Fabbriola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Fabbriola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Loro Ciuffenna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Fabbriola

Læs personlige anmeldelser af Villa Fabbriola som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fabbriola. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og rejsefølget fra Skanderborg boede på Villa Fabbriola i Loro Ciuffenna fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

Vi har haft en dejlig ferie i Loro Ciuffenna - Dejligt værtspar, pragtfuldt hus med en formidabel udsigt, vejret var perfekt og så er Loro Ciuffenna bare en rigtig hyggelig by med nogle formidable gode restauranter, et spændende marked mandag formiddag, og floden Ciuffenna, der slynger sig igennem gør også sit til, at vi nød byen rigtig meget.

Et lille tip. I Terranuova ligger en stor COOP, som har mange italienske lækkerier - og når man er en familie på 6 voksne af sted, syntes vi, det var dejligt med mulighed for storindkøb en gang imellem. Måske en ide at handle der inden tjek in lørdag, da man kommer igennem byen fra A1 til Loro Ciuffenna. Vi oplevede det lidt hektisk at nå indkøb lørdag aften inden lukketid.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Birgitte og familie med børn på 3,7,9,12 år fra Silkeborg boede på Villa Fabbriola i Loro Ciuffenna fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vil blot lige fortælle, at vi fandt Villa Fabbriola HELT fantastisk (som du sagde...), det var en fantastisk beligggenhed og Loro Ciufcenna den lille by var en perle. Desværre mødte vi hverken Sting eller Russel Crowe som Hr. Armandi stolt fortalte også boede i byen........!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
Lou og syv andre fra København Ø boede på Villa Fabbriola i Loro Ciuffenna fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Loro Ciuffenna ligger MEGET smukt oppe på en bjergside med en flot udsigt over dalen og i dejlig sol indtil kl. ca. 18.00, hvor bjerget huset "sidder på" skygger for terrassen og poolen (et lille minus). Huset er lidt primitivt / rustikt, så hvis man fx. er til topmoderne køkkener bliver man skuffet. Men er man til "retro" og kan man lide stemningsfulde støvede mørkt italiensk interiør fra 50'erne (store tunge olivengrønne lænestole) er det helt fint - det er i hvert fald ægte italiensk og ikke "turistet" indrettet. En af sengene var dog ikke for god - affjederingen gjorde at man sov i et " U ", så vi flyttede simpelthen madressen ned på gulvet og sov derefter fortrindeligt. Jeg savnede også en "gæstebog" dvs. en bog hvor tidligere beboere kunne skrive turforslag etc. for der var fx. mange vandremuligheder i området vi først for sent fandt ud af. Værtsfolkene var ENORMT søde - rengjorde poolen præsist som aftalt og der var kage og vin ved ankomsten og et lille sødt keramik askebæger i afskedsgave (lyder gyseligt, men det var naivistisk og dermed også på en eller anden måde "ægte italiensk").
Kort sagt: Vi havde en fortrinlig uge på Loro Ciuffenna og kan varmt anbefale stedet, med ovennævnte mindre forbehold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map