Feriebolig i Loro Ciuffenna i Toscana

Residence San Miniato

 
Residence San Miniato er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence San Miniato er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Loro Ciuffenna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence San Miniato er egentligt et istandsat 1300-tals kloster. Dette er et vaskeægte paradis ikke kun til dig, som elsker heste, men også for dig, der vil bo i et roligt område omgivet af smuk natur. Kombinationen af de to er et stort plus. Et ekstra plus er, at du kun har et par kilometer til den lille, charmerende by Loro Ciuffenna, hvor du finder barer og restauranter.

En aktiv ferie

På Residence San Miniato kan du selv bestemme, hvordan dine feriedage skal forløbe. Enten kan du slappe af i solsengene, der står omkring poolen, gå på lange skønne vandreture eller cykelture (hvis du ikke har din egen cykel med, kan du leje) ud på landet. Du kan hoppe i sadlen og og følge med på en af de organiserede ture i området blandt olivenlunde, spille bordtennis eller udfordre dine medrejsende i tennis. Til børnene arrangeres der aktiviteter både ude og inde (mod et gebyr og I voksne bestemmer selv, om man vil være med). Med hensyn til ridning så kan man tage lektioner på ejendommen både som voksen og som barn. Dette gælder også de dejlige rideture, som er afpasset efter alder.

Læs mere om Residence San Miniato

Du har restauranter i nærheden

Du befinder dig i Arezzo-provinsen kun et par kilometer uden for Loro Ciuffenna, som er blevet kategoriseret som "I Borghi più belli d'Italia" d.v.s. en af Italiens smukkeste byer. For at blive kåret skal byen have en stærk kunstnerisk og historisk interesse. Byen, der ligger ca. 330 meter over havet, blev grundlagt af etruskerne og har idag både en ældre og yngre del. Til trods for at byen ikke er så stor, findes her postkontor, bank, barer, restauranter, købmand og tankstation. Med andre ord: Det meste som du har brug for på din ferie.

Ønsker du flere faciliteter, kan du tage til det nærliggende Terranouva Bracciolini, som ligger ca. 11 km fra ejendommen. For et endnu større udbud og masser af forskellige butikker samt et herligt byliv, ligger Arezzo kun ca. 42 km væk. På Residence San Miniato er der en lille bar, hvor du kan bestille kaffe, cappuccino og lidt andet at drikke. På forespørgsel kan de arrangere en simpel morgenmad.

Sørg for at få set dig omkring

Da du bor i Toscanas østlige del, kan du tage på charmerende udflugter ikke kun rundt i Toscana, men også til Umbrien. Til Firenze er der ca. 50 km og til Siena ca. 60 km. Til det vidunderlige Chianti med sine rullende marker fyldt med vinranker og det charmerende Greve in Chianti, har du kun 40 km. Hvis du ønsker at tage på tur, så er San Gimignano en by, som du absolut ikke må misse. Ligeledes Pienza, Montepulciano og Volterra. For at komme til naboregionen Umbrien, behøver du kun at køre i en time alt afhængigt af trafikken selvfølgelig (ca. 70 km). Her kan du slappe af i byer som Gubbio, Spello, Spoleto, Assisi, Perugia (husk at få et "chokoladekys" her i chokoladebyen) og Trasimenosøen. Spørg i receptionen og snak med Elisabetta, så vil hun give dig al den information, som du behøver. Godt hjemme igen kan du slappe af med noget godt at drikke på gårdens "tavernetta"

Du bor i komfortable lejligheder

Du kan vælge mellem en studiolejlighed og en lejlighed, der har et soveværelse eller to. De er alle rummelige og er beliggende enten i stueplan eller på første sal. Indretningen er rustik og landlig, og de er udstyret med køkkenhjørne, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, TV og telefon. Der er et fælles vaskeri på stedet mod gebyr. Der er gratis parkering. Wi-Fi er tilgængeligt i alle fællesområder. Alle har private områder med borde og stole, der dog ikke er direkte forbundet med boligen.

Læs om lejlighederne på Residence San Miniato

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence San Miniato

Læs personlige anmeldelser af Residence San Miniato som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence San Miniato. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

San Miniato

Dejligt sted, god beliggenhed.

Læs mere
 
search map