Agriturismo i Loro Ciuffenna i Toscana

La Ferriera

Lejlighed 5 Lejlighed 7 Lejlighed 11 Lejlighed 13 Lejlighed 15 Plantegning (NB: tallene viser ikke den præcise placering af den pågældende lejlighed) Her kan du se hvor lejlighederne ligger i hovedbygning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Ferrieras beliggenhed kan bedst beskrives som eventyrlig og magisk. Den gamle smedje med tilhørende vandmølle befinder sig nemlig ved et smukt vandfald der tidligere blev udnyttet til at forsyne værkstedet med energi. Familien Rampi står for den daglige drift og sammen med det dygtige personale sørger de for, at du har det godt under hele dit ophold.

Et stort udvalg af spisesteder

Kun en kort grusvej på ca. 200 meter adskiller denne klynge huse fra Loro Ciuffenas middelalderlige centrum. I byen finder du indkøbsmuligheder og spisesteder, men spiser du på La Ferrieras egen restaurant én gang, så ender det nok med at du kommer igen, for de serverer mad til en absolut overkommelig pris, samtidig med at der er en god atmosfære både indenfor og på den udendørs terrasse lige ved bækken. Restauranten er også åben for udefrakommende gæster.

Læs mere om La Ferriera

Restaureret og forvandlet til ferieboliger

La Ferriera blev nænsomt restaureret i midten af 90'erne og har siden fungeret som feriested. Den gamle smedje og dens kontor blev inddelt i lejligheder, og restauranten blev indrettet i staldene i stueetagen. Du ankommer let hertil i bil, som skal parkeres på den ene side af bækken hvor også et hus med lejlighederne fra nr. 1 til nr. 4 ligger. Herfra kommer man via en stenbro til den største del af komplekset.

Attraktive faciliteter

Ud over receptionen, fælles vaskerum med vaskemaskine, restauranten og de andre 15 lejligheder ligger der på denne side af bækken, på bakketoppen, en tennisbane og et svømmebassin med udsigt over den smalle dal og husenes tage. Men hvis du er til rigtigt vand, kan du også bade under vandfaldet i det naturlige bassin i bækken.... eller fange fisk dér !

Lejlighederne

Lejlighederne er rummelige og godt lydisolerede, så du ikke hører vandfaldet. De er alle udstyrede med satellitfjernsyn og - med undtagelse af én - egen terrasse eller udendørs areal. NB: Den gamle smedje ligger op ad en skråning, hvorfor man flere steder på området møder trapper, bl.a for at komme op til svømmebassinet.

Lejlighederne på La Ferriera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Ferriera

Læs personlige anmeldelser af La Ferriera som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Ferriera. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra La Ferriera

Fantastisk sted

Dette sted ligger skønt i den smukke by Loro Ciuffenna, som er i gåafstand fra La Ferriera. Vi havde en god lejlighed lige ved den lille flod som går igennem stedet og byen. Dette var skønt, når graderne ramte over 30 - så var der skygge på terrassen lige ud til floden. Byens indbyggere kom hver dag for at bade i det lille springvand.
En stor ros til de ansatte, især på stedets restaurant, hvor Claudio kræser om gæsterne. Vi var på en en af stedets arrangerede vinture til Chianti området. Dette var en stor oplevelse.

Læs mere

Lækkert sted.

Super dejligt ophold et lækkert sted med flotte omgivelser.
Dog ligger det lidt ude på landet så hvis man ikke er til at dase hele dagen skal der bruges lidt tid på transport. Hyggelig lille by men med sparsomt udvalg.

Læs mere

Fint ophold ved hyggelig by

Havde en fin uge 31+2 dage i lejlighed 11. Hyggeligt sted med venligt personale og god service. Lejligheden var pæn og nydelig og passede fint til 3 voksne og 3 store børn. Eneste ulempe var "terrassen" for nr. 11, som lå på bagsiden ved smal passage til poolen og uden nogen udsigt.
Ok pool - kan dog være et problem med liggestole i højsæsonen.

Stedet fungerede fint og restauraten var ok de gange vi spiste der.

Absolut største aktiv er den smukke/ hyggelig by Loro Ciuffenna, hvor du når centrum indenfor få minutters gang. Her finder du et passende antal spisesteder (4 - 5 stk.) og enkelte cafeer samt mulighed for mindre dagligdagsindkøb hos slagter, bager og grønthandlere m.v. Og byen er ikke overrent af turrister.

Stedet er beliggende i en "kløft", hvor sollyset forsvinder relativt tidligt (kl. 18.00 i højsæsonen).

Fint med for et ophold på 1 uge, men vi ville nok ikke tilbringe 14 dage på stedet.


Læs mere

Super hyggeligt sted!

Smuk beliggenhed, og landsbyen (Loro Ciuffenna) er rigtig hyggelig.

Læs mere

Dejlig og meget hyggelig ophold på La Ferriera

Dejlig og rummelig lejlighed i skønne omgivelser. Vejen frem til hotellet overraskede og glæden blev stor da vi kørte ind på gårdspladsen.

Læs mere

Godt feriested og dejlig by

Vi havde en dejlig 14 dages ferie på La Ferriera. Særligt den første uge var god trods kedeligt vejr. Her var der nemlig ikke så mange gæster. I uge to var der mere eller mindre fuldt hus, og der blev det en anelse for meget. Særligt poolen er ikke disponeret til 20 børnefamilier.
Man gør lidt ud af at arrangere noget afskeds og ankomst middag, men reklamere ikke meget for det, så spørg i receptionen, hvad planerne er. I receptionen får man også rigtig god hjælp til turen til Firenze, Arezzo, Siena eller andre turmål, ligesom de er gode til at komme med andre forslag til udflugter i lokalområdet.
Maden på La Ferriera er noget af det bedste i området, men kortet er ikke mere omfattende end at man bliver træt af det efter tre-fire middage. Vi var dog meget taknemlige for muligheden på stedet, da der var enkelte dage med meget voldsom regn.
Byen Loro er herligt uspoleret. Vi følte os som en del af en autentisk Italiensk landsby. Men vi kunne også se at der har været bedre tider i byen. En del forretninger og restauranter er lukket.

Læs mere
 
search map