Agriturismo i Loro Ciuffenna i Toscana

La Ferriera

Lejlighed 5 Lejlighed 7 Lejlighed 11 Lejlighed 13 Lejlighed 15 Plantegning (NB: tallene viser ikke den præcise placering af den pågældende lejlighed) Her kan du se hvor lejlighederne ligger i hovedbygning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Ferrieras beliggenhed kan bedst beskrives som eventyrlig og magisk. Den gamle smedje med tilhørende vandmølle befinder sig nemlig ved et smukt vandfald der tidligere blev udnyttet til at forsyne værkstedet med energi. Familien Rampi står for den daglige drift og sammen med det dygtige personale sørger de for, at du har det godt under hele dit ophold.

Et stort udvalg af spisesteder

Kun en kort grusvej på ca. 200 meter adskiller denne klynge huse fra Loro Ciuffenas middelalderlige centrum. I byen finder du indkøbsmuligheder og spisesteder, men spiser du på La Ferrieras egen restaurant én gang, så ender det nok med at du kommer igen, for de serverer mad til en absolut overkommelig pris, samtidig med at der er en god atmosfære både indenfor og på den udendørs terrasse lige ved bækken. Restauranten er også åben for udefrakommende gæster.

Læs mere om La Ferriera

Restaureret og forvandlet til ferieboliger

La Ferriera blev nænsomt restaureret i midten af 90'erne og har siden fungeret som feriested. Den gamle smedje og dens kontor blev inddelt i lejligheder, og restauranten blev indrettet i staldene i stueetagen. Du ankommer let hertil i bil, som skal parkeres på den ene side af bækken hvor også et hus med lejlighederne fra nr. 1 til nr. 4 ligger. Herfra kommer man via en stenbro til den største del af komplekset.

Attraktive faciliteter

Ud over receptionen, fælles vaskerum med vaskemaskine, restauranten og de andre 15 lejligheder ligger der på denne side af bækken, på bakketoppen, en tennisbane og et svømmebassin med udsigt over den smalle dal og husenes tage. Men hvis du er til rigtigt vand, kan du også bade under vandfaldet i det naturlige bassin i bækken.... eller fange fisk dér !

Lejlighederne

Lejlighederne er rummelige og godt lydisolerede, så du ikke hører vandfaldet. De er alle udstyrede med satellitfjernsyn og - med undtagelse af én - egen terrasse eller udendørs areal. NB: Den gamle smedje ligger op ad en skråning, hvorfor man flere steder på området møder trapper, bl.a for at komme op til svømmebassinet.

Lejlighederne på La Ferriera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map