Feriebolig i Loro Ciuffenna i Toscana

Adopter et oliventræ

 
Adopter et oliventræ er ikke tilgængelig i øjeblikket
Adopter et oliventræ er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Loro Ciuffenna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En rejse til Italiens mest autentiske områder indeholder en merværdi: Det er en rejse i en kultur der har været - og stadig er - tæt knyttet til et frodigt klima og landbrug. Det er en rejse gennem teknikker og produkter som er tæt knyttet til territoriet og de lokale traditioner. Vi tilbyder dig en anderledes oplevelse som er en del af dette, og som begynder med at du og din familie adopterer et oliventræ!

Det betyder at have mulighed for at være med i produktionen af oliveolie af høj kvalitet i alle dens faser. Du vil med andre ord være med til at plukke oliven, bringe dem til det lokale olivenpresseri samt dufte til den intense friske aroma og smage på den nypressede oliveolie - og her menes der den ægte olivenolie!

Læs mere om Adopter et oliventræ

La Ferriera er et af de mest populære landsteder som vi har haft på programmet i flere år. Beliggenhed er helt unik, lige ved et vandfald og i gåafstand til det hyggelige centrum i Loro Ciuffenna. På La Ferriera findes en hyggelig restaurant, have, svømmebassin og en olivenlund på skråningerne mellem floden og byen. Her kan du læse mere om La Ferriera.

Det oliventræ I måtte vælge at adoptere står ved den smukt beliggende gård La Feriera og adoptionen indebærer også:

- Et ophold på 3 nætter på gården La Ferriera i olivenplukningsperioden (der normalt ligger i november måned). Opholdet er inklusiv morgenmad og aftensmad.
- Et ophold på 7 nætter på gården La Ferriera i løbet af året, når du selv har lyst til at holde ferie her eller hilse på dit oliventræ.
- 3 liter ekstra jomfru olivenolie fra La Ferrieras egne olivenlunde.
- En aften på La Ferrieras restaurant med smagning af olivenolie og toskanske retter.
- Et skilt med dit eller din families navn på, som I kan hænge på netop det oliventræ som I bedst syntes om og dermed vælger at adoptere og som ikke er blevet adopteret endnu.

Valget af opholdet er betinget af, at der er plads på La Ferriera i det valgte periode. Det er derfor en god idé at reservere plads i god tid. Prisen dækker for et helt år og du er fri til at fortsætte dit ejerskab af det lille oliventræ eller tage afsked med det for altid når året er slut.

Skjul teksten
 
 
search map