Anmeldelser af Villa L'Intento

 
Villa L'Intento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa L'Intento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Londa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa L'Intento

Læs personlige anmeldelser af Villa L'Intento som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa L'Intento. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne Marie og familie fra Sorø boede på Villa L'Intento i Londa fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Jo tak. Vi har haft en rigtigt godt ophold i Londa, rigtig dejligt hus og omgivelser, meget venlig og hjælpsom ejer, og vi er meget tilfredse med vores ophold som var en rigtig god oplevelse. Bestemt et sted vi har lyst til at vende tilbage til.

To mangler:
vejbeskrivelsen til huset var ikke god nok og det tog os lang tid og kun med hjælp fra lokale at finde frem til ejeren, hvor vi skulle hente nøglen.

Håndklæder var inkl. i prisen, men det var meget sparsomt, hvad der var af håndklæder taget i betragtning af, at vi var 9 mennesker.
Desuden var det meget begrænset hvad der var i huset af skåle og fade.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map