Villa i Londa i Toscana

Villa L'Intento

 
Villa L'Intento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa L'Intento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Londa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa L'Intento ligger i bjergene over Londa langs en lille asfalteret landevej, som er meget stejl og ganske lidt trafikeret.

Villaen ligger i fredelige omgivelser under vejens niveau og har egen have med lille svømmebassin, hvorfra der er udsigt over den dybe dal og de omkringliggende bjergtinder.

Læs mere om Villa L'Intento

Huset blev renoveret af ejerne til dem selv, da de regnede med at flytte hertil, hvorfor der er god plads og en hjemlig stemning i køkken og i stuerne. Efter at huset blev renoveret færdigt, valgte ejerne at blive på deres anden ejendom, det nærliggende Casa Passerini, hvor de også har "mindre" lejligheder til ferieophold.

Hus med 8 sovepladser (240 m²)
- Huset ligger i to plan og er ca. 240 m². Indgangen sker i spisestuen hvor der er stort spisebord, stuen ligger en suite med et stort køkken med pejs. Ved siden af ligger der endnu en stue med pejs.

På første sal ligger der stue med pejs, to rummelige soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med toilet og bruser. Endnu nogle få trin op finder du et soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Mod betaling af tillæg kan man få to ekstra opredninger, som kan sættes ind i de store soveværelser.

Skjul teksten
 
 
search map