Anmeldelser af La Noce di Francesca

 
La Noce di Francesca er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Noce di Francesca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Londa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Noce di Francesca

Læs personlige anmeldelser af La Noce di Francesca som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Noce di Francesca. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ole og familien fra Aarhus boede på La Noce di Francesca i Londa fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vi er kommet godt hjem fra Italien og har haft en forrygende tur. Opholdet i Londa var godt. Det er et rigtig dejligt og smukt sted. Svimmingpoolen var rigtig dejlig og i orden, og der var rigtig fin udsigt derfra - fantastiske solnedgange.

Francisca var rigtig sød og hjælpsom. Hun arrangerede et rigtig godt pizzaparty om tirsdagen. Lejligheden var også rigtig hyggelig indrettet. Køkkenudstyret var ikke det bedste. Sengene i soveværelset var gode, men sovesofaen forfærdelig. Madrassen var meget tynd og blød, så børnene på 8 og 10 år hele tiden rullede sammen på midten. Vi synes ikke, der reelt er 4 sovepladser, men man kan jo holde til meget når udsigten er smuk og man har ferie.

Londa var en lidt kedelig by. 2 gange parkerede vi bilen udenfor Londa og tog toget til Firenze, det fungerede rigtig fint. Man arriverer med toget midt i byen, og der er afgang ca. 1 gang i timen, og både togtur og byen var en rigtig god oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anita og Martin fra Aalborg SV boede på La Noce di Francesca i Londa fra d. 8. til d. 15. april 2006.

Vores tur gik super - vejbeskrivelsen passede fint (vi havde dog navigation med) men vi havde ikke de store problemer med at finde det...

Da vi ankom stod Francesca¹s datter og tog imod os og fik os indkvarteret og fik på halvdårligt engelsk (typisk italiensk) forklaret hvordan varme osv. virkede. Det var fint nok...

Vi var glade for området som lå utroligt flot og udsigten fra soveværelset var fantastisk. Den eneste ulempe ved at bo på en "bondegård" er at huset er utrolig koldt - og selvom vi sparede på varmen, er det vanvittigt dyrt at bruge varmen. Vi blev MEGET overrasket over at vi havde brugt for 125 euro i varme fra vi ankom lørdag aften ved 18-tiden til vi forlod Londa igen fredag aften ved 20-tiden... Vi diskuterede lidt med Francesca vedr. dette - men der var ikke noget at gøre... Det gav et lille hak i oplevelsen, og det gør nok at vi nok tænker os en ekstra gang om en anden gang, hvis vi vælger en bolig hvor vi ligger langt uden for byen og hvor varmeforbruget skal betales seperat. Selvfølgelig betyder det en del at vi kom i den "kolde" forårsperiode - men med temp. mellem 16 og 24 grader er det jo som en god danske sommer. Senere på året hvor der bliver rigtig varmt er det kolde hus sikkert en fordel og så slipper man nok også for en så stor varmeregning... Huset var rigtig lækkert - pænt istandsat og med den rigtige atmosfære. Intet at udsætte på det overhovedet...

Vi var en tur i Imola som ligger i San Marino - en skøn by med masser af forretninger og liv. Men - vejen dertil er langsommelig og man bliver pænt træt af at køre i bjerge... Selvom der ikke var så langt - tog det mange timer at køre dertil... Men - det var køreturen værd... :-)

Vi var også en tur i Marenello som ligger ca. 10-15 km fra Modena, og se Ferrari-museet - det var til gengæld en nem tur og man finder uden problemer derop. Det var helt sikkert en oplevelse - selvom det regnede den dag... :-)

Vi var i Firenze 3-4 gange - og det kan klart anbefales at bruge de parkeringshuse der er i byen. Det tager ca. 30 min. at køre til Firenze fra Londa og vi oplevede ikke nogle trafikale problemer på vejen til Firenze. Man kan dog også parkere langs floden (har glemt navnet) om aftenen uden problemer. Men - Firenze er svær at finde rundt i - de mange smalle gader gør det nødvendigt med et godt kort. En håndholdt navigation kunne ihvertfald nemt få en på vildspor. Det skete et par gange for os... Der er enormt flot i Firenze og byen er en rigtig storby. Vi fandt ihvertfald ud af, at skulle man spise godt og billigt, skulle man holde sig fra de mest centrale "turist-steder" og istedet prøve at finde de små og hyggelige spisesteder som ligger rundt omkring. Prisniveauet ligner det danske meget - dog er det lidt billigere at gå ud og spise og gå på café end i herhjemme.

Vi var meget begejstrede for området - og havde en rigtig, rigtig godt tur... Oplevelsen med In-Italia har været over alt forventning - rigtig god service og helt uproblematisk... Super! :-)

Ved ikke om i kan bruge denne "mini-beskrivelse" til noget - det er svært (og lidt for tidskrævende) at begynde at gå mere i detaljer, men det er jo nok heller ikke meningen... :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map