Agriturismo i Londa i Toscana

La Noce di Francesca

 
La Noce di Francesca er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Noce di Francesca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Londa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Noce di Francesca er en lille gård beliggende i højdedragene ved Londa, hvor udsigten over bakkerne og dalene er imponerende.

Francesca, der arbejder som lærer, og hendes mand, som er agronom, er flyttet hertil for nogle år siden og har genetableret gårdens produktion og skabt en plantage, hvor du finder utallige slags ferskner. Men her produceres også glimrende olivenolie og Chianti.

Læs mere om La Noce di Francesca

Gården består af to huse. I det mindre hus, ved indgangen til ejendommmen, bor selve ægteparret og deres to store børn. I den gamle lade har de indrettet tre rummelige og velmøblerede lejligheder. Lige ved huset er der parkeringsplads og stor have med svømmebassin samt parasoller og liggestole.

For indkøb af det, som du ikke finder på gården, skal du køre ind til Londa (ca. 5 km). Der er ca. 35 km til Firenze. Mod aftale - den søde ejer står til rådighed for at bestille besøgene - kan du besøge en vinkælder. I nærheden findes der også golfbane, Golf Club Poggio dei Medici, som gården har aftale med. Er du i god form, så kan du også benytte gårdens tre mountainbikes... men vær klar over at skråningerne er stejle !

Lejlighederne har alle privat indgang og er alle udstyrede med opvaskemaskine og selvstændigt varmeanlæg. Aircondition har du ikke behov i disse højder i et stenhus. Mod betaling kan du benytte den fælles vaskemaskine.

Lejlighederne på La Noce di Francesca

Toværelseslejlighed Gli Archi med 2/4 sovepladser (stueetage)

er ca. 60 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, lyst soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Le Mangiatoie med 2/4 sovepladser (stueetage)

er ca. 63 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret for gangsbesværede mennesker.

Fireværelseslejlighed Il Pastore med 6 sovepladser (1. sal)

er ca. 120 m² og ligger på første sal. Den består af enorm opholdsstue med køkkenhjørne og sofaarrangement, tre soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map