Agriturismo i Londa i Toscana

Casa Passerini

 
Casa Passerini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Passerini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Londa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Passerini ligger helt for sig selv i højderne over Londa. Det er en gammel villa fra 1600-tallet, hvor familien der ejer stedet endnu bor og dyrker landbrug i disse skønne omgivelser.

Villaen er med tiden blevet for stor til familien, hvorfor en del er blevet indrettet til lejligheder, der udlejes på ugebasis den del af året, hvor der ikke er for meget sne (så er det nemlig nødvendigt at have en 4-hjulstrækker for at komme herop). Vejen fra byen til bjergtoppen er meget stejl, men asfalteret - de sidste halvanden kilometer er på grusvej.

Læs mere om Casa Passerini

Gianna er som oftest til stede på gården, for mens resten af familien arbejder uden for huset, så går hendes dag med arbejde i hjemmet og at sørge for, at alt forløber godt for gæsterne. Udover hendes selskab kan man regne med et svømmebassin med flot udsigt over dalen og bjergene samt fredelige omgivelser og et rustik miljø med store græsplaner og grill ved husene.

Lejlighederne er i sig selv ikke noget særligt. Der er lige, hvad der skal være, men ingen prægtige detaljer. Alle lejlighederne er dog meget rummelige og har en terrasse med bord og stole ved indgangen, hvor du kan sidde og nyde solen og vejret. I disse højder har du slet ikke behov for aircondition... skulle det blive for køligt, har lejlighederne selvstændigt varmeanlæg.

Skjul teksten
 
 
search map