Ferieboliger og hoteller i Londa

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Londa ligger i Mugellodalen, som nu om stunder stort set er overset af turismen. Engang var det hertil at de rigeste og mægtigste familier fra Firenze tog hen, når varmen blev for uudholdelig i byen om sommeren. Den store grønne dal har et smukt landskab, hvor skove og bakker veksler med bække, floder og bjerge.

Londa havde mange historier at fortælle eftersom Etruskerne i sin tid trak spor gennem byen. Desværre kan man ikke længere finde de store vidnesbyrd på disse historiske milepæle grundet et jordskælv i 1920"erne, bombardementer under 2. Verdenskrig, og generel omlægning til landbrug. Derfor er der ikke så meget andet at sige om byen, som har omkring 1500 indbyggere, end at den bl.a rummer et turistkontor, en togstation med daglige forbindelser til bl.a Firenze, en vinhandel og en god restaurant, hvor vi på det kraftigste kan anbefale deres Ravioli med ricotta og spinat.

Byens kendetegn den kunstige sø, på hvis bred byen ligger. Det er ofte hernede, der afholdes markeder og festivaler. 

Kort over Londa i Toscana

Du kan klikke på kortet herunder og danne dig et overblik over byen, området samt de ferieboliger og nøje udvalgte hotelelr, vi kan tilbyde i dette område af Toscana.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger og hoteller i Londa

Vil du opleve det klassiske Toscana, er Londa et gode bud. Hos In-Italia Rejser kan du nemt finde de bedste ferieboliger i og omkring byen. Vi har således gjort forarbejdet og håndplukket charmerende hoteller, B&B, ferielejligheder og villaer, der er ideelle til afslapning, udflugter og ikke mindst til at opleve det autentiske Italien. 

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde ledige ferieboliger i Londa. Har har vi samlet alle indlogeringsmuligheder under ét. Men du kan dog vælge at bruge de udvidede søgemuligheder, hvor ønsker til boligform, faciliteter, beliggenhed osv. kan angives.

Læs mere om Londa

Skjul teksten
 
 
search map