Hotel i Livorno i Toscana

Hotel Gran Duca

 
Hotel Gran Duca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Gran Duca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livorno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De fleste, der besøger Livorno, er på rejse eller tur, enten til eller fra øerne eller i forbindelse med arbejde. Livorno er ikke i sig selv en stor feriedestination, men byen har et ret interessant centrum, hvor du kan slentre rundt og se på historiske og kulturelle seværdigheder.

Livorno: En havneby med en lang historie

Selvom mange af Livornos smukke bygninger blev ødelagt under 2. Verdenskrig, er der stadig et vist antal interessante steder at se: Venezia-distriktet, historiske kirker, Fortezza Vechia, Piazza dei Quattro Mori og Kunstgalleriet, for blot at nævne nogle stykker. Byen er temmelig pulserende og livlig, og byder på dejlige steder, hvor du kan nyde lokal mad og natteliv.

Selvfølgelig er Livorno også en havneby, hvor både med mennesker og fragt ankommer og sejler igen. Gran Duca Hotel ligger 15 minutters gang fra (klippe)stranden, og lige foran Piazza dei Quattro Mori (De Fire Heders Plads) i centrum, tæt på de store butiksgader. Foran Gran Duca Hotel har du udsigt til havnen og bådene til øerne Gorgona, Capraia, Sardinien og Korsika. Gran Duca Hotel tilbyder gode services og faciliteter, som sikrer dig et komfortabelt ophold, uanset hvad din årsag til at bo i Livorno er.

Læs mere om Hotel Gran Duca

Spis lokal mad i 1600-tals-restauranten på Gran Duca Hotel

Restauranten er helt klart prikken over i’et. Den har været der siden 1600-tallet, og byder på hjemmelavet mad baseret på lokale, friske fisk. Alt dette bliver blandet med friske produkter fra det toskanske køkken. Når vejret tillader det - i sommersæsonen - kan du få middagen serveret udendørs på terrassen lige på Piazza dei Quattro Mori.

Før eller efter din middag kan du nyde en drink i den amerikanske bar, der serverer forfriskninger, små forretter og lette snacks.

En skøn facilitet, der medvirker til at gøre Gran Duca Hotel attraktivt, er det lille wellness-center, hvor du finder et fitnessrum, tyrkisk bad, jacuzzi og afslapningsrum.

Alt dette, samt udsigten til havnen gør det ellers ret ordinære byhotel til et dejligt sted at bo i et par dage.

Komfortable og klassiske værelser

Gran Duca Hotel har i alt 80 komfortable og varmt møblerede værelser og suiter. Alle værelser har aircondition, Wi-Fi, minibar, satellit-tv, skrivebord og privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle af værelserne har balkon.

Læs om værelserne på Hotel Gran Duca

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Gran Duca

Læs personlige anmeldelser af Hotel Gran Duca som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Gran Duca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Livorno

Hotellets beliggenhed er god hvis man kommer med båd og der ikke findes taxi. Godt beliggende i gåafstand til havnen...enkelt hotel med en hyggelig restaurant. Vi synes at hotellet opfyldte vores behov. Også nemt at komme til centrum med bus. Kenth.

Læs mere
 
search map