Hotel i Livorno i Toscana

Grand Hotel Palazzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra Grand Hotel Palazzo er der bogstavelig talt kun ét minuts gang ned til havet, hvis altså du kan få dig selv til at gå gennem haven uden at stoppe op og indånde noget af al den skønhed, der er netop dér. Hotellets perle er dog taget, hvor du finder en stor terrasse og en pool med udsigt ud over havet. Den perfekte måde at nyde den fantastiske panoramaudsigt må da være med en forfriskende drink i baren og en kølig dukkert i havet, når solen bliver for varm. Livet er dejligt på Grand Hotel Palazzo, hvad enten du er der på forretningsrejse eller bare for at forkæle dig selv.

Middag med en udsigt, der gør dig blød i knæene

Hotellets restaurant ligger på den øverste etage, hvorfra du kan nyde panoramaudsigten over Livornos kyst, mens du sætter tænderne i den gode mad og smager på den sprudlende vin. Restauranten er åben mellem kl. 12.30-14.00 og 19.30-22.30. Hotellet har også en bistro.

Forkæl dig selv i Spa'en

Grand Hotel Palazzo forstår, at en vigtig del af en ferie er at forkæle sig selv. Om du bliver i kort eller lang tid, så er spa og wellness ikke det værste, hvis du har brug for at koble af fra hverdagens stress og jag. Her finder du gratis spabad med vandmassage, en sauna, jacuzzi og et døgnåbent træningscenter. Der er altså alt, hvad du har brug for og mere til inden for hotellets fire vægge.

Læs mere om Grand Hotel Palazzo

Interessante seværdigheder

De fleste kender Livorno som en havneby, man passerer, når man skal til Korsika og Sardinien. Mange, der kommer til Livorno, er derfor rejsende på tur, på vej enten til eller fra øerne. Livorno selv er altså ikke kendt som den store turistattraktion, selv om den byder på et ganske interessant centrum med historiske og kulturelle oplevelser. Selvom mange af bygningerne i Livorno blev jævnet med jorden under anden verdenskrig, er der stadig en del at komme efter:

Venezia-distriktet, historiske kirker, Fortezza Vechia, Piazza dei Quattro Mori og Kunstgalleriet, for blot at nævne nogle få af de ting, der er værd at se. Byen er levende og livlig og byder på gode steder at nyde det lokale køkken, og nattelivet har du også mulighed for at leve her. Der er 20 minutters gang til det historiske centrum, men Terraza Mascagni-gangbroen ved vandet fører til flere barer og restauranter. Men du kan også tage bussen til centrum, som stopper ved hotellets hovedindgang.

Klassiske værelser i forskellige kategorier

Grand Hotel Palazzo har i alt 123 værelser og suiter. Nogle værelser inkluderer balkon med panoramaudsigt over havet. Alle værelser har lyse møbler, satellit-TV, aircondition, minibar, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, badekar eller bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Grand Hotel Palazzo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map