Feriebolig i Lido di Camaiore i Toscana

La Mandolata

Terrassen til treværelseslejlighed Verde Treværelseslejlighed Bianco Treværelseslejlighed Verde Toværelseslejlighed Azzurro Toværelseslejlighed Rosa
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Mandolata har fået sit navn efter en lokal byggeskik for gamle hø-lader, således at høet havde de bedste betingelser for at tørre. Dette indbydende landsted rummer kun fem lejligheder, der deles om husets private pool og den skønne have med middelhavsvegetation. Huset, som i dag ligger i kort afstand fra badebyen Lido di Camaiore (ca. 1,5 km), var oprindelig et bondehus uden for den charmerende by Camaiore (ca. 7 km).

Bil eller offentlig transport?

Her bor du små 2 km fra sandstrandene ved badebyen Lido di Camaiore, som du kan nå på gåben på ca. 20 minutter. Halvvejs mellem den gode sandstrand og din feriebolig, finder du det lille bysamfund Secco, hvor du kan købe ind, og der er både bager, slagter og en købmand. Går du den modsatte vej mod bjergene har du knap 500 meter til et godt spisested. Endnu et spisested findes tæt på det nærmeste supermarkedet, der også ligger kun 500 meter fra La Mandolata. Tænk at du også kan nå togstationen på gåben, og derfra kører toget mod nord til det smukke Cinque Terre naturreservat eller mod syd til skønne Lucca og til Pisas monumentale centrum med Mirakel-padsen, Det skæve tårn og Riddernes torv (Piazza dei Cavalieri). Hvis du ikke har lyst til at gå, kan du med fordel leje cykkel og nyde sommerlivet og den mondæne havpromenade. Sevl om det ikke er nødvendigt at have bil for at bo på La Mandolata, vil du have væsentligt flere udflugtsmuligheder, bl.a. de smukke bjerge, hvis du ankommer i bil, og der er privat parkeringsplads til rådighed for husets gæster.

Læs mere om La Mandolata

Flot have og dejlig pool

Hvad der tiligere var landbrugsjord, er i dag en stor flot have med typisk middelhavsvegetation som buske, elegante cypresser, frugttræer og en flot pergola med roser. Desuden er der en dejlig swimmingpool med solterrasse samt et område med parasoller, haveborde og -stole.

Personlig indretning

De to søstre, der driver stedet, har selv stået for indretning og møblering. Der er ingen tvivl om, at der ikke er sparet på udgifterne til hverken lamper, madrasser, sofaer og køkkentilbehør. Du skal dog være opmærksom på, at køkkenet er indrettet minimalistisk med åbne skabe. Hver lejlighed er inspireret af en bestemt farve, og vi må sige, at selv mere skrigende farver som rød og grøn er blevet holdt i en behagelig tone. De to lejligheder i stueetagen har begge udgang til en terrasse, imens de gæster, der bor i lejlighederne på første sal, skal ned ad trappen for at kunne spise udendørs.

Hvis vi nu virkelig vil påpege noget, som trækker lidt ned, må et være, at vi ikke her helt ude på landet og selv om der er en stor have, er der ikke nogen særlig udsigt over landskabet hverken fra huset og lejlighederne, men du kan dog skimte Marmorbjergenes spidser. Til gengæld er motorvejen ikke så langt derfra, og hvis vinden er i den forkerte retning, kan du nok fornemme bilernes susen.

Læs om lejlighederne på La Mandolata

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map