Feriebolig i Lido di Camaiore i Toscana

La Mandolata

Terrassen til treværelseslejlighed Verde Treværelseslejlighed Bianco Treværelseslejlighed Verde Toværelseslejlighed Azzurro Toværelseslejlighed Rosa
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Mandolata har fået sit navn efter en lokal byggeskik for gamle hø-lader, således at høet havde de bedste betingelser for at tørre. Dette indbydende landsted rummer kun fem lejligheder, der deles om husets private pool og den skønne have med middelhavsvegetation. Huset, som i dag ligger i kort afstand fra badebyen Lido di Camaiore (ca. 1,5 km), var oprindelig et bondehus uden for den charmerende by Camaiore (ca. 7 km).

Bil eller offentlig transport?

Her bor du små 2 km fra sandstrandene ved badebyen Lido di Camaiore, som du kan nå på gåben på ca. 20 minutter. Halvvejs mellem den gode sandstrand og din feriebolig, finder du det lille bysamfund Secco, hvor du kan købe ind, og der er både bager, slagter og en købmand. Går du den modsatte vej mod bjergene har du knap 500 meter til et godt spisested. Endnu et spisested findes tæt på det nærmeste supermarkedet, der også ligger kun 500 meter fra La Mandolata. Tænk at du også kan nå togstationen på gåben, og derfra kører toget mod nord til det smukke Cinque Terre naturreservat eller mod syd til skønne Lucca og til Pisas monumentale centrum med Mirakel-padsen, Det skæve tårn og Riddernes torv (Piazza dei Cavalieri). Hvis du ikke har lyst til at gå, kan du med fordel leje cykkel og nyde sommerlivet og den mondæne havpromenade. Sevl om det ikke er nødvendigt at have bil for at bo på La Mandolata, vil du have væsentligt flere udflugtsmuligheder, bl.a. de smukke bjerge, hvis du ankommer i bil, og der er privat parkeringsplads til rådighed for husets gæster.

Læs mere om La Mandolata

Flot have og dejlig pool

Hvad der tiligere var landbrugsjord, er i dag en stor flot have med typisk middelhavsvegetation som buske, elegante cypresser, frugttræer og en flot pergola med roser. Desuden er der en dejlig swimmingpool med solterrasse samt et område med parasoller, haveborde og -stole.

Personlig indretning

De to søstre, der driver stedet, har selv stået for indretning og møblering. Der er ingen tvivl om, at der ikke er sparet på udgifterne til hverken lamper, madrasser, sofaer og køkkentilbehør. Du skal dog være opmærksom på, at køkkenet er indrettet minimalistisk med åbne skabe. Hver lejlighed er inspireret af en bestemt farve, og vi må sige, at selv mere skrigende farver som rød og grøn er blevet holdt i en behagelig tone. De to lejligheder i stueetagen har begge udgang til en terrasse, imens de gæster, der bor i lejlighederne på første sal, skal ned ad trappen for at kunne spise udendørs.

Hvis vi nu virkelig vil påpege noget, som trækker lidt ned, må et være, at vi ikke her helt ude på landet og selv om der er en stor have, er der ikke nogen særlig udsigt over landskabet hverken fra huset og lejlighederne, men du kan dog skimte Marmorbjergenes spidser. Til gengæld er motorvejen ikke så langt derfra, og hvis vinden er i den forkerte retning, kan du nok fornemme bilernes susen.

Læs om lejlighederne på La Mandolata

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Mandolata

Læs personlige anmeldelser af La Mandolata som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Mandolata. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra La Mandolata

Bedømmelse af La Mandolata

Læs mere

Hyggeligt - men ..... ??

Stedet er rigtig hyggeligt og lejligheden fin.
Dog trænger det hele til en kærlig hånd, stole er knækkede og poolen har flere lapper der trænger til NYE lapper. Så en kærlig hånd ville gøre underværker.

Det ældre par der har stedet er utrolig hjertelige og vil gerne hjælpe. Manden taler en LILLE smule engelsk. Vi følte os utroligt velkomne med vores 3 børn.
Dog vil vi en anden gang vælge et sted tættere på Strandpromenaden, da man skal gå meget længere end forventet for at komme til en is eller andet. Når man har mindre børn med er det, i vores øjne, for farligt at gå 1,5-2 km i mørke langs de italienske landeveje. Legekammerater ved poolen er også noget vi har savnet.
Vi måtte tage bilen til alt.

Er man et par der skal slappe og ikke har brug for at gå til ting og gerne vil være lidt væk fra det hele, så er det er fint sted - uanset at det er lidt slidt.
Det ligger fint i forhold til afstand til Pisa, Lucca og Livorno.

Læs mere

Godt og mindre godt.

Stedet var fint og hyggeligt. Venlig betjening, dog skuffende at man ikke kunne bestille morgenmad, selvom der stod at man godt kunne. Der er ca. 2,3 km til stranden.
Små detaljer i lejligheden, som kunne være bedre til betragtning af prisen på lejlighederne.

Læs mere

La mandolata

Søde mennesker , men meget problematisk at de slet ikke kan gøre sig forståeligt på engelsk , meget svære at træffe , måtte ringe efter personale da vi skulle tjekke ud . Kunne løses med de mest praktiske oplysninger på skrift og engelsk . ( nøgler, portåbner , sengetøj , træffetider osv) Meget støj fra nærliggende vej , poolområde og terrasse dejligt og fredeligt . Prisen for høj i forhold til det man får , har været andre steder i Italien , hvor vi fik mere både faciliteter og service for pengene med In Italia . Noget så banalt som et tørre statik til håndklæder ville være dejligt , når man bor 5 personer i en lejlighed i en uge . Lejligheden Verde er kun til 4 pres og evt. et barn . Vi var 5 og en voksen kan ikke sove i en " skuffe" som man trækker ud ...... Vi gav 14.000 for den lejligheden .

Læs mere
 
search map