Feriebolig i Lido di Camaiore i Toscana

La Mandolata

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Mandolata har fået sit navn efter en lokal byggeskik for gamle hølader, således at høet havde de bedste betingelser for at tørre. Huset, som i dag ligger i kort afstand fra badebyen Lido di Camaiore (ca. 1,5 km), var oprindeligt et bondehus uden for den charmerende by Camaiore (ca. 7 km).

Flot have og tiltrængt pool

Efter hele området blev forladt af bønderne og flere og flere huse kom til, så stedet sit forfald, da der ikke var tilstrækkelig jord til at drive en bondegård. Til gengæld er det tilstrækkeligt i vore dage til at skabe en flot og stor have, hvor der er typisk middelhavsvegetation med buske, elegante cypresser, frugttræer og en flot pergola med roser. Desuden finder man i haven et tiltrængt svømmebassin med tilhørende solterrasse og et område med parasoller og havebord og -stole.

Læs mere om La Mandolata

Personlig indretning

De to søstre, der driver stedet, har selv stået for indretning og møblering. Der er ingen tvivl om, at de ikke har sparet på hverken lamper, madrasser, sofaer og køkkentilbehør. Man bør dog være opmærksom på, at køkkenet er minimalistisk indrettet med åbne skabe. Hver lejlighed er inspireret af en bestemt farve, og vi må sige at selv mere skrigende farver som rød og grøn er blevet holdt i en behagelig tone. De to lejligheder i stueetagen har begge udgang til en terrasse, imens de gæster, der bor i lejlighederne på første sal, skal ned ad trappen for at kunne spise udendørs.

Der er dog noget der trækker lidt ned, hvis man nu virkelig vil påpege noget: her bor man ikke på landet og, trods den store have, er der ikke nogen særlig udsigt over landskabet fra huset og lejlighederne, ud over at man kan skimte Marmorbjergenes spidser. Til gengæld kører motorvejen i nærheden og vi har en formodning om, at den kan anes, hvis vinden kommer fra den retning - i de to timer vi selv har tilbragt i haven under vores besøg, var den slet ikke til gene.

Lejlighederne på La Mandolata

Treværelseslejlighed Verde med 4/6 sovepladser (stueetage)

Lejlighed Verde ligger i stueetagen og har to verandaer, der vender ud mod svømmebassinet og haven. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng samt eget bad med toilet op bruser samt hårtørrer. Det er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn. Der er også mulighed for to opredninger i sovesofaen i opholdsstuen, men vi gør opmærksom, at pladsen bliver trang når først sofaen slås ud, hvorfor vi anbefaler denne lejlighed til maks. 4 personer.

Toværelseslejlighed Azzurro med 4 sovepladser (stueetage)

Lejlighed Azzurro ligger i stueetagen og har egen veranda, der vender ud mod haven. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt eget bad med toilet og bruser samt hårtørrer. Den er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Toværelseslejlighed Rosso med 4 sovepladser (1. sal)

Lejlighed Rosso ligger på første sal og har indgang ad den udendørs terrasse, der er fælles for de tre lejligheder på første sal. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa samt vindue mandolata ud mod svømmebassinet, soveværelse med dobbeltseng samt eget bad med toilet op bruser samt hårtørrer. Den er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Toværelseslejlighed Rosa med 4 sovepladser (1. sal)

Lejlighed Rosa ligger på første sal og har indgang ad den udendørs terrasse, der er fælles for de tre lejligheder på første sal. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa samt vindue med mandolata ud mod Marmorbjergene, soveværelse med dobbeltseng samt eget bad med toilet op bruser samt hårtørrer. Den er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Treværelseslejlighed Bianco med 4/6 sovepladser (1. sal)

Lejlighed Bianco er meget rummelig og har udsigt over Marmorbjergene. Lejligheden ligger på første sal med indgang ad den udendørs terrasse, der er fælles for de tre lejligheder på første sal. Lejligheden består af opholdsstue med sovesofa, køkken, to soveværelser med dobbeltseng samt eget bad med toilet op bruser samt hårtørrer. Den er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map