Anmeldelser af Hotel Piccadilly

 
Hotel Piccadilly er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Piccadilly er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Camaiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Piccadilly

Læs personlige anmeldelser af Hotel Piccadilly som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Piccadilly. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Piccadilly

Hotel Piccadilly
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Piccadilly
Værelse med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel Piccadilly

Hotel Piccadilly
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Piccadilly
Dobbeltværelse standard
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Mogens Andkjær og rejsefælle fra Odense M boede på Hotel Piccadilly i Lido di Camaiore fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Hotel Piccadilly er et rigtigt godt hotel, Faciliteter, værelser og ikke mindst personale var 4 stjernet. MEN hele området er en stor pengemaskine, hvor du betaler hele tiden for ingenting feks parkering, badestrand, motorvejsafgiift og diverse entreafgifter på alt muligt, vi brugté på en uge ca. Euro 400,-, på ingenting. Tænk, Piccadillis strand 25 euro pr dag. Gå på en bjergsti , fra en by til en anden, 80 euro. Parkering 300 m fra hotel 8 euro pr døgn, det endda hvis vi var heldige at finde en plads osv..Vi har ferieret mange gange i Italien, men aldrig oplevet en sådan pengemaskine, det ver ikke behageligt at opleve. Vi talte iøvrigt med 2 tyskere, deres ophold var incl. strand , liggestole og paraply. Det vil jeg anbefale jer at gøre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og rejsefælle fra Juelsminde boede på Hotel Piccadilly i Lido di Camaiore fra d. 20. til d. 26. september 2008.

Først skal siges, at opholdet på hotellet var super, flink personale og dejlig mad (for meget). Dernæst skal sige, at hotellet er lidt slidt og meget lydt på badeværelser og gange. Jeg er lidt skuffet over, at vi fik værelse på 1. sal. Vi havde betalt for havudsigt og balkon, men restaurantens tag var ud for os, så det var så som så med udsigt. Vi havde balkon med de andre værelser på 1. sal og der var godt nok stole, men der manglede et lille bord. Jeg spurgte om vi kunne få et værelse højere oppe, men det kunne ikke lade sig gøre. Og det forstår jeg jo ikke, da der 4 dage i træk kom forskellige busselskaber, så værelserne må jo have været ledige.

Men området var dejligt og ikke langt til Pisa og Lucca. M.h.t. til stranden var det en rigtig dejlig strand, men det var nok 14 dage for sent at være der, for alle butikker/barer og de der havde stole/senge på stranden var ved at lukke ned for vinteren.

Vi har bestilt ferie et par gange gennem Jer og været tilfredse, men næste gang jeg evt. bestiller og betaler ekstra, vil jeg nok have garanti for udsigt.

In-Italia's kommentar

Vi er glade for at høre, at I fortrinsvis var tilfredse med Hotel Piccadilly, Lido di Camaiore og omgivelserne - og havde et godt ophold. Det var ærgerligt, at I ikke kunne få et værelse højere oppe, hvor udsigten var bedre. Men det er vores opfattelse, at I har fået havudsigt som bestilt. Vi skal ned i området i slutningen af oktober og vil tage forbi Hotel Piccadilly. Hvis der er grund til korrektioner, vil vi sørge for at opdatere vores hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map