Hotel i Lido di Camaiore i Toscana

Hotel Piccadilly

 
Hotel Piccadilly er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Piccadilly er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Camaiore og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I første parket og kun 20 m fra den dejlige sandstrand og Lido di Camaiores lange strandpromenade ligger det hyggelige Hotel Piccadilly.

Vælg værelser uden eller med balkon

Hotellet ligger lige ud til en af de få veje ved Versiliakysten, der er blevet afspærret for trafik, og som kun må benyttes til parkering, hvorfor der her er mere fred end mange andre steder i byen. Hotellets 40 værelser er fordelt over 4 etager og har alle eget badeværelse med bruser eller badekar, sikkerhedsboks, fjernsyn og aircondition og plads til en ekstra opredning. Størstedelen af værelserne har sågar egen balkon med havudsigt, men der findes også nogle få stykker af typen standard - altså uden balkon og uden havudsigt. Værelserne på 1. sal mod havet har et stykke terrasse, som er afskærmet fra andre gæster med plantekrukker. Udepladsen er lidt større end på balkonerne, men havudsigten lidt mindre.

Læs mere om Hotel Piccadilly

I hotellets egen restaurant serveres der om morgenen en morgenmadsbuffet; til frokost og til aften serveres typiske toskanske retter. Hotellet er et oplagt valg for dem, der ønsker at slappe af på stranden - men ønsker man kulturelle oplevelser, ligger byer som Lucca og Pisa inden for kort køreafstand.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Piccadilly

Læs personlige anmeldelser af Hotel Piccadilly som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Piccadilly. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Piccadilly

Bedømmelse af Hotel Piccadilly

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Piccadilly

Læs mere

Mogens Andkjær og rejsefælle fra Odense M boede på Hotel Piccadilly i Lido di Camaiore fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Hotel Piccadilly er et rigtigt godt hotel, Faciliteter, værelser og ikke mindst personale var 4 stjernet. MEN hele området er en stor pengemaskine, hvor du betaler hele tiden for ingenting feks parkering, badestrand, motorvejsafgiift og diverse entreafgifter på alt muligt, vi brugté på en uge ca. Euro 400,-, på ingenting. Tænk, Piccadillis strand 25 euro pr dag. Gå på en bjergsti , fra en by til en anden, 80 euro. Parkering 300 m fra hotel 8 euro pr døgn, det endda hvis vi var heldige at finde en plads osv..Vi har ferieret mange gange i Italien, men aldrig oplevet en sådan pengemaskine, det ver ikke behageligt at opleve. Vi talte iøvrigt med 2 tyskere, deres ophold var incl. strand , liggestole og paraply. Det vil jeg anbefale jer at gøre.

Læs mere

Jette og rejsefælle fra Juelsminde boede på Hotel Piccadilly i Lido di Camaiore fra d. 20. til d. 26. september 2008.

Først skal siges, at opholdet på hotellet var super, flink personale og dejlig mad (for meget). Dernæst skal sige, at hotellet er lidt slidt og meget lydt på badeværelser og gange. Jeg er lidt skuffet over, at vi fik værelse på 1. sal. Vi havde betalt for havudsigt og balkon, men restaurantens tag var ud for os, så det var så som så med udsigt. Vi havde balkon med de andre værelser på 1. sal og der var godt nok stole, men der manglede et lille bord. Jeg spurgte om vi kunne få et værelse højere oppe, men det kunne ikke lade sig gøre. Og det forstår jeg jo ikke, da der 4 dage i træk kom forskellige busselskaber, så værelserne må jo have været ledige.

Men området var dejligt og ikke langt til Pisa og Lucca. M.h.t. til stranden var det en rigtig dejlig strand, men det var nok 14 dage for sent at være der, for alle butikker/barer og de der havde stole/senge på stranden var ved at lukke ned for vinteren.

Vi har bestilt ferie et par gange gennem Jer og været tilfredse, men næste gang jeg evt. bestiller og betaler ekstra, vil jeg nok have garanti for udsigt.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Piccadilly

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Piccadilly

Læs mere
 
search map